Félpályás lezárás lesz kedden a Tisza-ártéri hídon Szolnokon

Minden itt élő számára fontos lehet: lezárás lesz hídpálya-takarítás miatt kedd 9 és 15 óra között a “százlábú” Tisza-ártéri hídon Szolnokon. A munkálatok idején a váltakozó irányú közúti forgalmat jelzőőrök irányítják. Torlódásra kell számítani – írta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közleményében.

Tovább olvasom

Lássunk csodát: kijavították az életveszélyes szolnoki hidat – minden évben választást kellene tartani

Hosszú heteken-hónapokon keresztül egyre csak dőlt egyre kijjebb a korlát, ami egy balesetben sérült meg. Nem foglalkozott vele senki, de most, egy hónappal a választások előtt, hirtelen kijavították a híd sérült elemeit. Igaz, így is ott hagytak egy-két szembántó hibát.

Tovább olvasom

Dugó a Tisza-hídon, káosz Szandaszőlős felé, lesz valaha érdemi változás? – videó

Nem kell hosszasan részletezni a Szolnok kertvárosias övezetéből, Szandaszőlősről vagy még rosszabb esetben Rákócziújfaluról, Martfűről érkezők menetrendszerűen, hétfőtől péntekig visszatérő problémáját, illetve a belvárost elhagyni igyekvő autók torlódásait és az eszméletlen közlekedési dugókat. A gond régóta ismert, a megoldás messze: a Szol24-en kollégánk videójával szemléltetjük a helyzetet.

Tovább olvasom

Kiakadtak a szolnokiak, a felújított Zagyva-hidat már zabálja a rozsda

Frissen felújítva, nemrég visszaadva a forgalomnak a Zagyván átvezető gyalogoshíd, de minden valószínűség szerint egészen trehány munkát végeztek rajta, mert a korlátot máris látványosan elkezdte enni a rozsda. A szolnokiak pedig bár füstölögnek a dolgon, megszokták és nem lepődnek meg rajta.

Tovább olvasom