Kerüljünk inkább – Torlódás a Tisza-hídon

Baleset történt a szolnoki Tisza-hídon, ezért jelentős torlódás alakult ki. Aki teheti, kerülőúton közlekedjen. Kedden 11 óra után Szolnok belterületén, a Szent István-hídon egy személyautó és tehergépkocsi összeütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, tájékoztatta lapunkat a rendőrség. A baleset helyszínén jelentős forgalomtorlódás alakult ki, ezért a rendőrség az arra közlekedők türelmét kéri és azt javasolja, inkább válasszanak másik útvonalat.

Tovább olvasom

Javítják a szolnoki Tisza-hidat

2022. augusztus 3-4-én (szerda és csütörtök) 9-14 óra között a városi Tisza-híd fél útpályáját burkolatjavítás miatt lezárják, a fenti időszakban jelzőőrös forgalomirányítás mellett haladhatnak az arra közlekedők – olvasható Szolnok város hivatalos oldalán. A munkálatok ideje alatt a híd környezetében torlódásokra kell számítani, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az autósok türelmét és megértését kéri.

Tovább olvasom

Hármas baleset miatt 10 kilométeres torlódás az M3-ason

Az autópálya főváros felé vezető szakaszán történt az incidens, alaposan megnöveli a menetidőt. Az M3-as autópályán több kilométeres torlódás alakult ki Hévízgyörknél baleset miatt a főváros felé vasárnap. A főváros irányába tartó oldalon a 41-es kilométernél három személyautó ütközött össze. A balesetben senki sem sérült meg. A torlódás már most mintegy 10 kilométeres – közölte a a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki fokozott figyelmet kér a közlekedőktől. Korábban az M5-ös autópályáról is jelentettek torlódásokat balesetek miatt. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, az araszoló kocsisor mintegy 4 kilométeres. A baleset…

Tovább olvasom