Nem kell Kínáig menni – kutyahúst esznek Tiszaföldváron

Balázsék csütörtök reggeli adásában szó esett Kim Dzsongunról, aki a Dél-Koreából átröptetett, Phenjan-ellenes röplapokat hulladékkal teli léggömbökkel torolta meg. A földet ért zsákok tartalma – a szemét, a műanyagpalackok, az elemek és akkumulátorok, a cipődarabok és a trágya – a „becsapódás” helyszínén szétszóródtak, jelentős felfordulást okozva. Így jutottunk el a rossz szomszédi viszonyok témájához és annak kimeríthetetlen tárházához, ahol legnagyobb meglepetésünkre megyénk egyik településéről is szó esett.

Tovább olvasom

Gyász: elhunyt Martfű egykori polgármestere

Nem sokkal ezelőtt jelent meg Martfű városának hivatalos honlapján, hogy Kozma Imre, aki tanácselnökként kezdte, majd a rendszerváltástól egészen 2006-ig polgármesterként vezette a települést, életének 83. évében március 15-én örökre megpihent. A temetéséről hozzátartozói a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Tovább olvasom

Ezt beszélik Szolnokon: civil ruhás segítő kamerázza az autósokat, aztán büntetnek… olyanért is, ami nem történt meg

Több olyan panasz is megjelent a közösségi médiás felületeken, ami szerint nagyon észnél kell lenni akkor, amikor a közlekedési rendőr éppen meg akar minket büntetni, mert olyat is ránk húzna, ami nem történt meg. A kamerázós civil adja át rosszul az információt, vagy ott a helyszínen találják ki például a biztonsági öv nemhasználatát?

Tovább olvasom

Megtette a hatását az esős idő – baleset baleset hátán Szolnok megyében

Csaknem követni sem tudjuk, hogy a mai napi folyamatos esőzés és itt-ott felbukkanó hóesés következtében Jász-Nagykun-Szolnok megyében hány baleset történt pontosan. Annyi biztos, hogy az utóbbi órákban Szolnokról, illetve Jászberény, Martfű és Jászárokszállás környékéről is érkezett hír.

Tovább olvasom

Megrendítő fotókon a csütörtöki halálos kimenetelű martfűi vonatbaleset

Ahogy már írtunk róla tegnap, Szolnokon és környékén komplett balesethullám söpört végig, a legsúlyosabb ezek közül egy vasúti átjáróban történt Martfű közelében, ahol egy személyautó hajtott a megyeszékhelyről Szentesre igyekvő vonat elé. Mint később kiderült, az autó sofőrje elhunyt. Megrendítő helyszíni fotókon láthatják a halálos baleset körülményeit.

Tovább olvasom