Gyász: elhunyt Martfű egykori polgármestere

Nem sokkal ezelőtt jelent meg Martfű városának hivatalos honlapján, hogy Kozma Imre, aki tanácselnökként kezdte, majd a rendszerváltástól egészen 2006-ig polgármesterként vezette a települést, életének 83. évében március 15-én örökre megpihent. A temetéséről hozzátartozói a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Tovább olvasom

Ezt beszélik Szolnokon: civil ruhás segítő kamerázza az autósokat, aztán büntetnek… olyanért is, ami nem történt meg

Több olyan panasz is megjelent a közösségi médiás felületeken, ami szerint nagyon észnél kell lenni akkor, amikor a közlekedési rendőr éppen meg akar minket büntetni, mert olyat is ránk húzna, ami nem történt meg. A kamerázós civil adja át rosszul az információt, vagy ott a helyszínen találják ki például a biztonsági öv nemhasználatát?

Tovább olvasom

Megtette a hatását az esős idő – baleset baleset hátán Szolnok megyében

Csaknem követni sem tudjuk, hogy a mai napi folyamatos esőzés és itt-ott felbukkanó hóesés következtében Jász-Nagykun-Szolnok megyében hány baleset történt pontosan. Annyi biztos, hogy az utóbbi órákban Szolnokról, illetve Jászberény, Martfű és Jászárokszállás környékéről is érkezett hír.

Tovább olvasom

Megrendítő fotókon a csütörtöki halálos kimenetelű martfűi vonatbaleset

Ahogy már írtunk róla tegnap, Szolnokon és környékén komplett balesethullám söpört végig, a legsúlyosabb ezek közül egy vasúti átjáróban történt Martfű közelében, ahol egy személyautó hajtott a megyeszékhelyről Szentesre igyekvő vonat elé. Mint később kiderült, az autó sofőrje elhunyt. Megrendítő helyszíni fotókon láthatják a halálos baleset körülményeit.

Tovább olvasom

Szolnokon és környékén balesethullám söpör végig csütörtökön, ismét autó ütközött személyvonattal, a sofőr elhunyt

Még vége sincs a napnak, de felsorolni is hosszú, mennyi baleset történt a csütörtöki nap során Szolnokon és környékén. Az egyik legkomolyabb megint egy vasúti átjáróban történt, ahol a személyautó a vonat elé hajtott. Az autó vezetője nem élte túl az ütközést.

Tovább olvasom

Martfűn átadták a Kossuth úti nyugdíjas klub megújult épületét

Megújult Martfűn a Kossuth úti nyugdíjas klub épülete. A „Nyugdíjasklub épületének közel nulla energiaigényű korszerűsítése Martfűn” megnevezésű projektre Martfű 26,5 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatást nyert el. Az épület teljes felújításához további 46,5 millió forinttal járult hozzá az önkormányzat.

Tovább olvasom

Izgalmas kincskeresésben mérik össze tudásukat Martfűn

Ismét egy innovatív játékkal várja az érdeklődőket Martfű városában a művelődéi központ. Nyolc különböző feladatot kell teljesíteniük azoknak, akik vállalják, hogy megmérettetik magukat a kincskeresésben, közben pedig az esemény lehetőséget ad arra, hogy a versenyzők végigjárják városuk minden fontosabb állomását.

Tovább olvasom