MÁV: komoly változások a ceglédi és szolnoki vonalakon karbantartás miatt

A nem kevés változás pályakarbantartás miatt forgatja fel a megszokott menetrendet, ez pedig egyáltalán nem azonos azzal, amit a turizmus előtérbe helyezése miatt hétfőtől bevezet a MÁV. Kimaradó járatok is lesznek napi rendszerességgel, figyeljünk a részletekre.

Tovább olvasom

Ismét gondok a ceglédi és szolnoki vasútvonalakon, két vonat pedig nem várt puszit adott egymásnak

A MÁV-nak sikerült két saját szerelvényét úgy irányítani, hogy oldalról összekoccanjanak, már semmi sem lehetetlen. Jókora késést okoztak ezzel az érintett járatoknál, de a szolnoki és ceglédi vasútvonalak is hozták a formájukat.

Tovább olvasom

Május első hetében és júniusban is alaposan felforgatják a szolnoki vasútvonal menetrendjét

Egészen pontosan május negyedikén és a rákövetkező napon lesznek változások pályakarbantartási munkálatok miatt. Ezzel még nincs vége, mert június közepén ugyanez megismétlődik, újra két napon át.

Tovább olvasom

Rengeteg gond volt a vonatokkal egész hétvégén a ceglédi és a szolnoki vonalakon

Ezúttal több esetben is nem a MÁV saját hibájából adódtak járatkimaradások és komoly késések. Szombaton és vasárnap is jócskán bosszankodhattak az utasok, ráadásul sajnos két gázolás is történt.

Tovább olvasom

Vitézy Dávid egy fejlesztési ügy miatt nemcsak Karácsonynak, de Lázár Jánosnak is odaszólt

Amíg a Budapest–Lajosmizse vasútvonal fejlesztése nem halad, és Lázár János építési és közlekedési miniszter halogathatja ezt a fontos vasútfejlesztést is, addig a 42-es villamos meghosszabbításából semmi sem lesz.

Tovább olvasom

Gőzmozdonnyal még működhet: ezúttal az áramellátás gondjai miatt borult a ceglédi vonal rendje

Helyesebben, a ceglédi vasútvonal menetrendje is felborult már délelőtt. Azért Szolnok sem úszta meg teljesen. Most éppen az áramellátással voltak komoly problémák, a gondok egészen széles skálája jellemzi a MÁV-ot, az elmúlt időszakban különösen.

Tovább olvasom