Egy halálos és egy súlyos sérüléssel járó baleset, az egyik Cegléd és Abony között

A halálos baleset felkorbácsolta az érzelmeket, mivel egy Mercedes és egy Audi versenyzett egymással közúton, óriási sebességgel, előbbi nekiütközött egy Suzukinak és ripityára törte, de mégis a Mercedes sofőrje és utasa húzta a rövidebbet, fának csapódva életüket vesztették. A Cegléd közelében történt balesetnél pedig mentőhelikopterekre is szükség volt.

Tovább olvasom

Elfogadta idei költségvetését Abony városa

Elfogadták a Abony 2024-es költségvetését a városvezetők. Összesen 32 napirendi pontot tárgyalt a képviselőtestület az ülésen – közölte az önkormányzat. Egyhangú igennel fogadta el Abony Város Önkormányzat képviselőtestülete az idei költségvetést. A városvezetők köszönetet mondtak a Pénzügyi Iroda vezetőjének és munkatársainak a szakmailag kiváló munkáért, mellyel a város idei költségvetését elkészítették. Az előkészítő munkálatokban Dudinszky Mónika gazdasági alpolgármester asszony is személyesen vett részt. A megbízott könyvvizsgáló is elfogadásra javasolta az idei büdzsét, melynek bevételi főösszegét 4.651.966.774 Ft-ban, kiadási főösszegét 4.651.966.774 Ft-ban állapították meg. Az idei költségvetés stabil és biztonságos, mely…

Tovább olvasom

Alaposan megtévesztő, hogy több közúti tábláról nem vették le, hogy már nem ingyenes az M4-es szolnoki elkerülője

Alaposan megkavarta a közlekedőket, hogy a közösségi oldalon elterjedt fotók szerint több közúti táblán még nem “állították át”, hogy már fizetős az M4-es szolnoki elkerülője. Holott január 1-től már nem ingyenes a szakasz.

Tovább olvasom