Hátha a nyilvánosság változást hoz: nagyon elegük van a szolnokiaknak abból, ami a Zagyva-parton történik

Már meg sem üti az ingerküszöbüket, hogy ételmaradék, végeláthatatlan szemét, törött üveg, sőt, emberi ürülék borítja a Zagyva-part teljes hosszát, ami önmagában is borzasztó. Ám most olyan események is zajlanak már, amikor nem lehet csendben lenni.

Tovább olvasom

A szolnoki utca, ahol az életveszélyes gödrök és a víz az úr

Amikor pedig a városvezetés megpróbálta sebtében azzal orvosolni a problémát, hogy fehér zúzottkővel szórták tele a gödröket, az a létező legrosszabb, egészségre káros ötletnek bizonyult. A méteres magasságban szálló port a lakók belélegezték, a gödrök pedig csak tovább mélyültek és szélesedtek.

Tovább olvasom

Az akkugyár építése elleni petíciót akartak átadni Debrecen polgármesterének, a jegyzőt küldte maga helyett

Teljesen egyértelmű, hogy a népakarattal szemben a pártérdeket tartja fontosabbnak Debrecen polgármestere, ez az első lakossági meghallgatás óta a napnál is világosabb. Saját városa lakóival szemben helyezkedik a kínai akkumulátorgyár és Orbánék pártján. Már nem is mer szemtől szembe állni a tömeggel. A kérdés, hogy 2024-ben vajon erre a választásokkor is emlékezni fog a most igencsak felbőszített tömeg? Vagy a Fidesz-propaganda még ebből is képes győzelmet csiholni? A saját egészségükért és a környezet védelméért tiltakozik a debreceni lakosság, de egyértelmű, hogy Papp Lászlónak fontosabb Orbán Viktor fentről érkező utasítása. A…

Tovább olvasom