Hátha a nyilvánosság változást hoz: nagyon elegük van a szolnokiaknak abból, ami a Zagyva-parton történik

Már meg sem üti az ingerküszöbüket, hogy ételmaradék, végeláthatatlan szemét, törött üveg, sőt, emberi ürülék borítja a Zagyva-part teljes hosszát, ami önmagában is borzasztó. Ám most olyan események is zajlanak már, amikor nem lehet csendben lenni.

Tovább olvasom

Egyre többeknek szúr szemet, hogy valami nagyon nincs rendben Szolnokon a Zagyva-parti sétánnyal

Nem tudni, hogy a hanyag munkát végző kivitelezőkre zabosak többen, vagy arra a városházi illetékesre, aki ezt a munkát átvette. De amit látunk, az több szempontból is problémás, tekintve, hogy ez egy frissen felújított szakasz. De erre nehéz lenne rájönni.

Tovább olvasom

További fákat kell kivágni Jászberényben

Tavaly nagy vihart kavart, hogy több fát is kivágtak Jászberényben. A lakosság megosztott volt, hogy miért volt szükség erre a lépésre, ami a számukra oly kedves Zagyva-parti fákat érintette. Nos, az idő az önkormányzatot igazolta, ugyanis a szeles időjárás újabb fák felett döntött. Mint azt Budai Lóránt polgármester közölte, felelős döntés vagy olcsó kampányfogás közül kellett választaniuk, amikor tavaly a Zagyva-parti sétány elöregedett és beteg – ezáltal életveszélyessé vált fáinak gallyazásáról és kivágásáról hoztak döntést. Már akkor tudták, hogy politikai ellenfeleik meglovagolják majd a témát, de az elmúlt napok szeles…

Tovább olvasom