Ismét felszedik a sétány térkőburkolatát, rövid időn belül harmadszor

Megosztás

Ismét halaszthatatlan hibaelhárítási munkálatokat kell végezni a területen és még ezzel sem lesz vége. A teljes helyreállításkor, vélhetően május környékén ugyanis megint fel kell majd szedni. Szolnok furcsa helyszíne sosem nyugodhat.

Ezúttal az MVM szolgáltató a ludas, ezért kell a térkőburkolatot először ideiglenesen rövid időre, majd a fűtési szezon végén hosszabban is felbontani. A részletekről Borda Zoltán számolt be a közösségi médiában.

Ismét felbontotta az MVM OTSZ a sétány térkőburkolatát. A szolgáltatást (fűtés, melegvíz) a munkálatok nem érintik.

Most csak a halaszthatatlan hibaelhárítási munkákat végzik el, a teljes helyreállításra a fűtési szezon befejezése után kerül sor” – írta Borda. A hozzászólók jobb híján próbálták humorosan felfogni az ismételt munkálatokat. “Évek óta gyakorolják itt a térkő felszedését, és visszarakását. A köztes időben szellőztetik a gödröt hetekig.” “Tán valami arany van ott hogy mindig felbontják?” “Na, megint ásatás van…”

Nem lenne hátrány, ha végleges formáját elnyerve nyugalomba jutna a környék és nem kellene állandóan felbontogatni a térköves, illetve aszfaltburkolatokat Szolnokon.

Kapcsolódó cikkek