Valamit javítgattak a Zagyva-parti sétány kövezetén, de továbbra is messze van a jótól

Megosztás

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy legalább annyit sikerült elérni, hogy jelenleg nem balesetveszélyes. Viszont a térkő-borítás továbbra is elképesztően hullámos és egyenetlen. Reméljük, nem ez a végleges eredmény.

A Dr. Hegedűs Lajos sétányon kijavították a megemelkedett, laza, egyenetlen térköveket. Igaz, Lovas Ferenc szerint olyan lett, mint a Tisza vize szélben /hullámos/, de a tapasztalatok szerint legalább nem balesetveszélyes. Lehet tovább folytatni a munkálatokat a sétány végéig, igaz, ennél jobb minőségre lenne szükség.

Többen megemlítették, hogy láthatóan választások közelednek, mert hirtelen megszaporodtak a különféle munkálatok a városban. Igaz, a helyiek igen nagy százaléka egyáltalán nem elégedett a sétányon látottakkal, szó szerint taknyolásnak nevezik a térkövek kijavítását, amely a kívánt minőség töredékét sem hozza. “Inkább én is csak javítgatásnak nevezném, nem kijavításnak. Mert attól messze áll” – írta Lajos.

Tibor tapasztalata sem éppen szívderítő. Ez sajnos nem tartós, nagyon gyengén lett alapozva, még a kerékpár alatt is kimozgósodott – írta. Vajon ehhez akkor újfent hozzányúlnak majd, vagy most már csak legyintenek, hogy jó lesz ez így is?

Képek: Lovas Ferenc

Kapcsolódó cikkek