Botrányos: így néz ki az egy hónapja átadott Zagyva-part – teljesen tönkre is vágták Szolnok gyönyörű sétányát?

Megosztás

Nem nehéz észrevenni az igencsak szembetűnő kivitelezési hibákat, sokak szerint eleve borzalmas lett az eredmény és a korábbi állapotot sokkal jobban kedvelték. De most már mindenki dühöng, amilyen szinten egyetlen hónap alatt elkezdett megsüllyedni és elmozdulni az egyébként sem szeretett térkő. Ki hibázott, kik hibáztak ekkorát?

József tárta fel a közösségi médiában a probléma lényegét, miszerint így néz ki jelenleg a Várfal sétány, ami alig egy hónapja került átadásra. Egyetlen hónap és ez lett belőle, bár sokak szerint az átadás pillanatában sem volt szerethető.

Hogy mi erről a helyiek véleménye? Ezekből az írásokból csemegézünk most, nem meglepő módon nehéz szeretni azt, ami lett a sétányból. “Nem elég hogy sz…r munkát végeztek és elcseszték a Zagyva partot, máris jön fel a térkő. Hát csak gratulálni tudok nekik, de a jó pénzt biztos felmarkolták ezért a gány melóért is!”

“A kivitelezés siralmas. Nem minősíthető! A műszaki átvétel…. a város részéről! Hogyan és ki !?” “Egyáltalán nem lett volna szabad hozzányúlni a Zagyva parthoz és a térségéhez. Úgy szerettük, ahogy volt! Helyette kaptunk egy téglagyárat, betont és térkövet. Itt hagyták nekünk helyette a tönkretett Damjanich-parkot. DAMI helyett rózsapark, Tisza Szálló és Gyógyfürdő helyett rothadó kínai munkásszállót, Tiszaligeti strand helyett építési területet, Pelikán helyett munkásszállót, stb… A Hild tér, a Kossuth tér és a Tiszai Hajósok tere betondzsungel lett. Íme az “Élhető város”!

“És mégis mozog a föld. Mit vártak? Hisz meggyengítették a gátat. A felét legalább lebontották.” “Miért van az, hogy már meg sem lepődünk? ” “Szolnokon ez a minőségi munka!”

Előre látható volt?

Kapcsolódó cikkek