Botrányos: így néz ki az egy hónapja átadott Zagyva-part – teljesen tönkre is vágták Szolnok gyönyörű sétányát?

Nem nehéz észrevenni az igencsak szembetűnő kivitelezési hibákat, sokak szerint eleve borzalmas lett az eredmény és a korábbi állapotot sokkal jobban kedvelték. De most már mindenki dühöng, amilyen szinten egyetlen hónap alatt elkezdett megsüllyedni és elmozdulni az egyébként sem szeretett térkő. Ki hibázott, kik hibáztak ekkorát?

Tovább olvasom

Kijavítják a térköves burkolatot a szolnoki Tisza-parti sétány egy részén

Forgalomkorlátozás lesz a Tisza-parti sétányon a Vízirendőrségnél – közölte a Kötivizig a honlapján. A vízügy arról adott ki tájékoztatást, hogy Szolnokon a Dr. Hegedűs Lajos sétányon, a Tisza folyó jobb part 65+280 és 65+380 töltéskilométerszelvénye között térburkolat-javítási munkákat végeznek, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani. A tervezett munkakezdés: október 5., a tervezett befejezés: október 31. Mint megírtuk, a sétány ezen részén egy kisebb hosszban már javították a burkolatot, most úgy táűnik, ezt a munkát folytatják tovább. Fotó: kötivizig.hu

Tovább olvasom

Virtuális játékban lövöldözhetünk a kenderrel borított, fák nélküli lombkoronasétánynál

Már a virtuális világba is betört a legújabb magyar hungarikum, a lombok nélküli lombkoronasétány, amely napok alatt rendkívül híressé vált hazánkban, de még Európában is. Már zombikra lövöldözhetünk a jól felismerhető helyszínen, a textúra pedig már a kendert is tartalmazza, úgyhogy igen friss kiadás.

Tovább olvasom

Vége a lombkoronasétány-turizmusnak, a polgármester lezáratta a területet

Ha valaki még szerette volna megtekinteni a lombok nélküli lombkoronasétányt, vagy a közvetlenül mellette, az elvileg a köz javára (bár a polgármester földjén) épült kilátót, annak sajnálattal kell közölnünk, hogy már nem teheti meg törvényesen. Lezáratta a látványossághoz bevezető utat Nyírmártonfalva polgármestere.

Tovább olvasom