Választások: Bemutatjuk Szolnok 2. választókerületének jelöltjeit

Közeledünk a választásokhoz, a Szol24 pedig kiemelten fontosnak tartja, hogy az itt élő és szavazó szolnokiak minél bővebb ismeretekkel rendelkezzenek a támogatást kérő képviselőjelöltekről és polgármester-aspiránsokról. Épp ezért, a voksolás napjáig, azaz június 9-ig bemutatjuk az összes egyéni választókerületet és az egyes indulókat. A választókerületeket bemutató korábbi összefoglalónk ide kattintva olvasható.

Tovább olvasom

A polgármester szerint dolgoznak azon, hogy több parkolóhely legyen a szolnoki Széchenyi városrészben

Igyekszünk mindenben helytállni, és a legtöbb problémáról tudunk. Amiről pedig nem, az épp most keletkezik. Mindennek két oka lehet. Az egyik az, hogy még nem ért oda a kivitelező az adott helyszínre, a másik pedig, hogy nincs rá forrás, ami megoldaná a problémát – idézte Tasnádi Zoltán önkormányzati képviselő szavait a szoljon.hu arról a lakossági fórumról, amit a minap tartottak a szolnoki Széchenyi városrészben.

Tovább olvasom

Borzalmas állapotba került a szolnoki szökőkút, az elhanyagoltság az oka

A városvezetésnek a jelek szerint vagy pénze, vagy akarata nincs ahhoz, hogy ilyenekre is odafigyeljen. A belerohadt levelektől eldugulva, 15 centi vastagon áll a víz benne, pedig akár a város egyik ékessége is lehetne. Így viszont Szolnok egyik szégyenfoltja.

Tovább olvasom