Választások: Bemutatjuk Szolnok 2. választókerületének jelöltjeit

Közeledünk a választásokhoz, a Szol24 pedig kiemelten fontosnak tartja, hogy az itt élő és szavazó szolnokiak minél bővebb ismeretekkel rendelkezzenek a támogatást kérő képviselőjelöltekről és polgármester-aspiránsokról. Épp ezért, a voksolás napjáig, azaz június 9-ig bemutatjuk az összes egyéni választókerületet és az egyes indulókat. A választókerületeket bemutató korábbi összefoglalónk ide kattintva olvasható.

Tovább olvasom

A polgármester szerint dolgoznak azon, hogy több parkolóhely legyen a szolnoki Széchenyi városrészben

Igyekszünk mindenben helytállni, és a legtöbb problémáról tudunk. Amiről pedig nem, az épp most keletkezik. Mindennek két oka lehet. Az egyik az, hogy még nem ért oda a kivitelező az adott helyszínre, a másik pedig, hogy nincs rá forrás, ami megoldaná a problémát – idézte Tasnádi Zoltán önkormányzati képviselő szavait a szoljon.hu arról a lakossági fórumról, amit a minap tartottak a szolnoki Széchenyi városrészben.

Tovább olvasom

A látvány egyszerre a szolnoki városvezetés és a lakók szégyene?

Erős a szolnoki lakosok gyanúja, hogy nem működnek éppen tökéletesen a város rendszerei, beleértve a hulladékkezelést és -elszállítást is. Ugyanakkor a rengeteg PET-palack a lakosság, de leginkább az emberiség szégyene is. Javulni fog a helyzet, ha visszaválthatóvá válik?

Tovább olvasom

A szolnoki lakótelepet elöntötte a víz (frissítve)

Nemhogy meleg, már hideg víz sincs a lakótelepen, amelyet elárasztott a víz ma reggel. Frissítve: Két víztorony is leürült a csőtörés miatt Hatalmas vízcsőtörések rázták meg szerda reggel Szolnokot. A belvárosban akadozott a vízszolgáltatás, míg a Széchenyi lakótelepen egyáltalán nem volt víz. A városrészben ráadásul fűtés és meleg víz sincs szintén hibaelhárítás miatt. Mint Bede Marianntól, a vízművek műszaki igazgató helyettesétől megtudtuk, egyszerre két helyen is hatalmas csőtörést szenvedett el a rendszer. Egyrészt a Kaán Károly utcánál eltört egy 500 milliméteres víznyomócső, ami miatt leürült az 3 ezer köbméteres víztorony. A…

Tovább olvasom