Jászkunságiak figyelem, két hétre leáll az MVM rendszere

A hosszantartó átállási folyamat két hetet vesz igénybe, ez idő alatt pedig az elektromos áramszolgáltatással kapcsolatban lesznek fennakadások. Ez érinti a személyes, valamint az online ügyfélszolgálati és a mobilapplikációs ügyintézést is. A földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyintézést nem érinti.

Tovább olvasom

Új helyre költözik az MVM szolnoki irodája

Új helyre költözött az MVM OTSZ Zrt. szolnoki ügyfélszolgálata. A szolgáltató költözése miatt 2024. március 21-én és 22-én (csütörtökön és pénteken) az ügyfélfogadás szünetel, tájékoztatott Szolnok város hivatalos oldala. Az iroda új címe és telefonszáma: Szolnok, Sólyom u. 3. (régi Sberbank helyén), +36-56-999-101. Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje az alábbiak szerint módosul:Hétfő: 8:00 – 14:00Kedd: 8:00 – 14:00Szerda: 7:00 – 19:000Csütörtök: 8:00 – 14:00Péntek: zárva

Tovább olvasom

A helyreállítás folyamatos, hamarosan újra rendben működik a közvilágítás Jászberényben

Sajnos még mindig vannak hatásai az október elején Jászberény és Jászárokszállás között elhelyezkedő trafóállomás kigyulladásának. A helyiek gyakran panaszkodtak, hogy a baleset következtében csak bizonyos helyeken és időpontokban működik a közvilágítás, de Budai Lóránt polgármester információi szerint hamarosan helyreáll a rend.

Tovább olvasom

A jászsági nagy áramszünet utóélete: ki fizeti meg a kárunkat?

Bár már azon is sokan felhúzták a szemöldöküket, hogy egyetlen trafóház kiesése ilyen durva problémát és hosszan tartó áramszünetet volt képes okozni a háztartásokban. De ha valakinek konkrétan még kára is származott ebből, ott ki fizeti a számlát?

Tovább olvasom

Fotókon a súlyos áramkimaradást okozó, leégett jászsági trafóház

Ahogy arról beszámoltunk, október elején tűz ütött ki a Jászberény és Jászárokszállás között elhelyezkedő trafóállomáson, a közösségi médiában hamar elterjedtek a képek, ahogy nagy lánggal ég valami a telephely környékén. Most megdöbbentő fotókon láthatjuk a tűzeset nyomait.

Tovább olvasom

Az ellenzéki frakció aggódik, szerintük az államosítás nem oldja meg a szolgáltatók rossz helyzetét

Nem felel meg a valóságnak, vagy legalábbis kampányfogásnak tekinthetők azok a kijelentések, amelyek a víz- és csatornamű államnak történő átadása kapcsán hangzottak el a napokban tartott szolnoki városházi sajtótájékoztatón. Ezt Füle István, az ellenzék frakcióvezetője jelentette ki.

Tovább olvasom

Kezdődik a fűtési szezon Szolnokon

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. Szolnoki Üzemegysége közölte honlapján, hogy a fűtésszolgáltatást október 12-én (csütörtökön) elindítja. Amennyiben október 12. előtt a napi (24 órás) átlaghőmérséklet 10 °C alá csökken, vagy két egymást követő napon át 12 °C alatt marad, a szolgáltatás előbb indul el. A szolgáltató azt kérte az ügyfelektől, hogy a távfűtés zavartalan indítása érdekében valamennyi radiátorszelepet a fűtés indítása előtt és az elindításkor teljesen nyitott (5-ös) állásba csavarják és hagyják úgy! A légbuborékok miatt a radiátorszelepeket a fűtés indítása után is 1-2 napig javasolt nyitott állapotban…

Tovább olvasom