Parlagfűerdő a szolnoki lakótelepen – ez így rendben van?

Megosztás

Évek óta tapasztalhatjuk, hogy városunk minden tekintetben súlyosan elhanyagolt. Ám hogy egy ilyen komolyan allergén növényt így hagyjanak elburjánzani a lakótelep közepén, az még a sokat tapasztalt helyieket is felbosszantja.

Fekete Zsuzsanna az egyik helyi csoportban panaszkodott az igencsak jól látható problémáról. “Tisztelt Városvezetés! Sürgősen tenni kéne valamit! Szolnok Széchenyi lakótelep.” Zsuzsanna reggel a kutyájával sétált és megdöbbenve látta az Aranyi Sándor úti 4 emeletes épület előtt, mellett, mögött a lassan virágba boruló, súlyos allergiás tünetet okozó parlagfűerdőt.

Reméljük, a városvezetés valóban tesz valamit az elfogadhatatlan helyzet kezelésére, elképesztően sok allergiás ember él Magyarországon, így egy ilyen hatalmas parlagfűmezőt közvetlenül lakóházak előtt így elhanyagoltan nőni hagyni hatalmas felelőtlenségnek tűnik.

A cinikus kedvű hozzászólók megemlítették, hogy de legalább van hóágyúnk, sípályánk… meg a konténerekből kiömlő végtelen szeméthegyünk. Valóban ennyire durván elhanyagolt lenne minden téren Szolnok? Íme Zsuzsanna néhány további képe a burjánzó parlagfűről.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek