Tovább épül az M4-es gyorsforgalmi, a jászkunsági fideszes képviselőt lehazugozták

Herczeg Zsolt még április elején számolt be arról, hogy a tervek szerint épül az M4-es Törökszentmiklósnál. Ám többen is felhívták a figyelmét saját posztjánál, hogy állítása egyáltalán nem fedi a valóságot.

Tovább olvasom

Répássy államtitkár nehezen félreérthető utalást tett arra, hogy Varga Judit nem támogatta a kegyelmi kérvényt

Valakinek nagyon fontos lehetett, hogy célt érjen az a kegyelmi kérvény, ami végül Novák Katalin mellett Varga Judit bukását is hozta. De egyre több apró mozaik kezd összeállni arról, hogy felsőbb parancsot teljesítettek, az akkori igazságügyi miniszternő ugyanis nem akarta támogatni a kegyelmi kérvényt.

Tovább olvasom

Ekkora gond lenne a jászberényi kórház terápiás kutyusa, Vili?

Vita alakult ki a krónikus osztályon családtagnak számító Viliről, a kutyusról. Vannak, akik elhúzzák a szájukat, hogy higiéniai szempontból ez nincs rendben, ám a többség határozottan kiáll a kutyus mellett, aki még hasznos is, olvashattuk a Jászberényben láttam, hallottam Facebookos csoportban. Pszichés gyógyítási szempontból.

Tovább olvasom

A szolnoki Hetényi Géza Kórház mostantól mindenkit feljelent, aki akár az interneten is gyalázza a dolgozókat

Bár a főigazgató tökéletesen tisztában van azzal, hogy a kritikák egy része jogos, ők is hibázhatnak, de van egy határ. Erre a hírre azonban végképp felrobbant az internet, csak remélni tudjuk, nem hoz elő fordított hatást a páciensekből.

Tovább olvasom

Élesedik a státusztörvény – Artzt Tímea írása

A média bosszútörvényként emlegeti azt a 107 oldalas státusztörvény-tervezetet, amely a közoktatásban dolgozók jogállását több mint 50 pontban hátrányosan változtatná meg. A státusztörvény a márciusi hírek szerint június elsejétől lépett volna életbe, de ez a dátum az eredménytelen tárgyalások, illetve a kormány időhúzása miatt kitolódott. A státusztörvény nem a kormány tanárellenességéről és kicsinyes bosszújáról szól a több mint egy éve tartó demonstrációk miatt. A jelenlegi kormányzat ugyanis annyira sem becsüli a pedagógusokat, hogy bosszúhadjáratot indítson ellenük. Igaz, hogy elbocsátottak néhány engedetlenkedőt, köztük az ország legjobb tanárait, de a hatalom nem foglalkozik…

Tovább olvasom