A barbershop volt a drogdepó Kisújszálláson, a fodrász a feleségén kívül a szeretőjét is beszervezte

Családi vállalkozásként működött a kábítószerbiznisz. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) debreceni egysége nemrég felszámolta az illegális üzletet. Egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei férfifodrász a gyanú szerint havi keresetét dílerkedéssel egészítette ki. A drogterjesztésbe beszervezte a feleségét, az anyósát, de még a szeretőjét is.

Tovább olvasom

Szolnoki drogterjesztőt fogtak el – a hűtőtáskából került elő a kábítószer

Egy személygépkocsi ellenőrzése során került átvizsgálásra a jármű, amiben egy 35 éves szolnoki férfi és élettársa ült. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai az ellenőrzés során 995 g össztömegű kábítószert találtak egy hűtőtáskába rejtve.

Tovább olvasom

A szolnoki sportoló tagadja, hogy kábítószerügybe keveredett volna

Kábítószer terjesztésével és birtoklásával gyanúsítják azt az olimpiai ezüstérmes magyar sportolót, aki immár egy hónapja előzetes letartóztatásban van – számolt be az Úgytudjuk, amely nevet és sportágat nem említ cikkében, csupán annyit, hogy egy férfiről van szó.

Tovább olvasom

Eredménytelen elterelés után emelt vádat az ügyészség a kábítószerfogyasztó nővel szemben

A Tiszafüredi Járási Ügyészség kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat azzal a 24 éves tiszabői lakhelyű nővel szemben, akivel szemben az ügyészség korábban felfüggesztette az eljárást, hogy a nő kábítószer-függőséget gyógyító kezelésen, megelőző-felvilágosító szolgáltatáson vegyen részt, de ennek a nő ennek nem tett eleget. A vádirat szerint a 24 éves nő 2021. október hó 1-jén 22 óra körül Tiszaburán, egy helyi söröző előtt az orrán keresztül felszippantva por állagú kábítószert fogyasztott. A nő által fogyasztott szer a „kristály” néven ismert kábítószer volt. Az ügyészségnek lehetősége van e…

Tovább olvasom