Mennyire van jó helyen a szolnoki szűk lakótelep közepén a zajos kutyafuttató?

Megosztás

Felesleges hangulatkeltés lenne, vagy a lakókat megilleti a pihenés joga saját otthonukban, amiben így megzavarják őket? Melyik érv az erősebb?

Az egyik szolnoki csoportban helyezték el azt a videóval alátámasztott panaszt, miszerint az állandó kutyaugatás zavarja a társasházi lakókat, főleg amikor már jó idő van és nyitva kell hagyni majd az ablakot. “Nagyon sokan szeretnénk már hogy ezt a kutyafuttatót megszüntessék! A legszűkebb helyen visszhangzik állandóan, ahol kb. 10 kutyával vannak bent. Javasolnánk a Zagyva-parti sétányt ami eddig is volt számukra! Köszönjük!” – írta a névtelenségbe burkolózó panaszos.

IDE KATTINTVA tekinthetik meg az erről készült videót.

A hozzászólók között voltak, akik egyetértettek, hogy miért éppen a legszűkebb részen kell játszótereket és kutyafuttatókat működni, ahol a házak között a visszhang még jobban fel is erősödik. Mások azonban úgy gondolják, hogy napi 1-2 órát ki lehet bírni és felesleges szítani a feszültséget, éjszaka csendes minden és kora reggel is.

Nekünk mik a tapasztalataink? Melyik táborral értünk egyet?

Nagyon sokan szeretnénk már hogy ezt a kutyafuttatót megszüntessék! A legszűkebb helyen visszhangzik állandóan, ahol kb. 10 kutyával vannak bent…. | By Anonymous participantFacebook

Nagyon sokan szeretnénk már hogy ezt a kutyafuttatót megszüntessék! A legszűkebb helyen visszhangzik állandóan, ahol kb. 10 kutyával vannak bent….

Kapcsolódó cikkek