A szolnoki társasházban szándékosan szétdobálja valaki még a véres betétjeit is

Ha egyszer történt volna meg a lépcsőházban, talán még felmerülhetne bennünk, hogy véletlenül történt. De visszatérő jelenség reggelente, mindig ugyanott. Más szolnoki lépcsőházakban pedig használt óvszerek és más kellemes meglepetések várják a lakókat.

Tovább olvasom

Ötvenedik évfordulója alkalmából avatott emléktáblát egy szolnoki társasház

A nagyobb városok személytelen, rohanó világában üdítő látni, hogy vannak még olyan közösségek, amelynek tagjai egy kis nosztalgia mellett hálával és köszönettel emlékeznek meg a múltról. Szolnokon, az ispán körút 7. szám alatti lakók így tettek, amikor emléktáblát avattak a társasház ötvenedik évfordulója alkalmából.

Tovább olvasom

Dagad a botrány, már több tízmillió hűtlen kezelésével vádolják a jászberényi közös képviselőt

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy több társasház feljelentést tett, miután felmerült a gyanú, hogy a közös képviselőjük szabatosan bánik a rábízott összegekkel. Most új információk jelentek meg, úgy tűnik, sokkal több a károsult és az eltulajdonított összeg, mint azt elsőre gondolták.

Tovább olvasom

Tényleg sakkban tud tartani egy teljes társasházat egyetlen lakó viselkedése?

Mit tehetünk, ha egyetlen lakó mindent felhalmoz, a lejárt és megromlott élelmiszereket sem dobja ki, hanem hűtés nélkül tárolja, ami miatt a társasházban elviselhetetlen bűz terjeng és rohangásznak a csótányok? Tényleg nincs erre semmilyen törvényi megoldás, háborítatlanul folytatja a közösséggel teljesen összeegyeztethetetlen viselkedését a lakó? Orrfacsaró bűz és csótányok keserítik meg egy egri társasház lakóinak életét, miután az egyik lakó, egy idős asszony gyűjtögetésbe kezdett évekkel ezelőtt – derült ki az RTL Klub Híradójából. A lakók szerint mindenféle akciós élelmiszert felhalmoz, ezeket hűtés nélkül tárolja, és hiába mennek tönkre, nem…

Tovább olvasom

Durva: egy szentesi társasház lakóinak áramszámlája napelemeik miatt nőtt a sokszorosára

Pedig még vissza is táplálnak a rendszerbe, de a hihetetlen jogi csűrés-csavarás miatt a teljes lakóközösség egyben, társasházként kaphat csak áramot, hatalmas pénzért. Nem az első ilyen anomália, ahol a lakosság jár rosszul. Két és fél- háromszorosára emelkedik majd az áramszámlája egy szentesi társasház lakóinak, mert napelemet szereltettek a tetőre – derül ki az RTL Híradójából. Két éve egy egész naperőművet építtettek a lakók 18 millió forintért, hogy a ház három lépcsőházában lévő 24 lakás melegvíz-ellátását és áramfogyasztásának nagy részét ezzel biztosítsák. A gondok ott kezdődtek, amikor bejelentették a rezsicsökkentést csökkentő…

Tovább olvasom