A szolnoki társasházban szándékosan szétdobálja valaki még a véres betétjeit is

Megosztás

Ha egyszer történt volna meg a lépcsőházban, talán még felmerülhetne bennünk, hogy véletlenül történt. De visszatérő jelenség reggelente, mindig ugyanott. Más szolnoki lépcsőházakban pedig használt óvszerek és más kellemes meglepetések várják a lakókat.

Petra érthetően ingerülten tette közkinccsé véleményét az interneten a társasház rendszeres teleszemeteléséről. “Te figyelj már! Hónapok óta ez a hobbid minden reggel a Botár négyben? A zsebkendő és a véres betét szétdobálása? Ha megtudom, hogy ki vagy, egyesével nyeletem le veled az összeset!” – figyelmeztette az egyelőre ismeretlen elkövetőt Petra.

De mint kiderült, egyáltalán nem egyedi jelenségről van szó, Szolnokon máshol is akadnak hasonló gondok. “A Nagy Imrén használt óvszerek.” “Annyi előnye van, hogy gátolja a szaporodásukat az ilyen degenerált egyedeknek! Csak sajnos ez a melléktermék.” “Sajnos ma reggel a liftben is ez volt, pedig ott van a szemetesvödör.”

“Másik lakótelep, itt az ajtódíszt lopja le valaki… és autó motorháztetőn nyomja el a csikket. Vannak bajok erre is a fejben” – reflektált Anita.

Milyen jó is, hogy ilyen csodálatos lakótársakkal kell együtt élni, akikben a békés együttélésnek szikrája sem található meg. Gondoljunk csak a zavarodott édesanyára, aki fel akarta robbantani a szolnoki lakótelep egyik tízemeletesét.

Kapcsolódó cikkek