Dagad a botrány, már több tízmillió hűtlen kezelésével vádolják a jászberényi közös képviselőt

Megosztás

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy több társasház feljelentést tett, miután felmerült a gyanú, hogy a közös képviselőjük szabatosan bánik a rábízott összegekkel. Most új információk jelentek meg, úgy tűnik, sokkal több a károsult és az eltulajdonított összeg, mint azt elsőre gondolták.

Először a városban, majd a közösségi médiában vált szóbeszéd tárgyává, hogy egy közös képviselő, aki azóta minden, ehhez kapcsolódó tevékenységét beszüntette, rosszul bánik a közös költséggel és a társasházak vagyonával.

A leírt információkat az esetről beszámoló oldal oldal fényképekkel mellékelte. A bűnügyi osztály határozatából kiderül, hogy valóban rengeteg társasház érintett, csak nyolc sort az vett igénybe, hogy az összes szóban forgó ingatlan címét felsorolják.

Több Szent László utcai társasház érintett

A jászberényi rendőrkapitányság elfogultságot jelentett be, az ügy Kunszentmárton kapitányságához került át. G.K.A.-val szemben jelentős vagyoni kárt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt vizsgálódnak, bár rengeteg érintett van, ezért gyanítható, hogy a nyomozás hosszú ideig el fog húzódni.

G.K.A. nem mellesleg a jászsági közéleti ügyek hangos szószólója és a Fidesz-KDNP lelkes támogatója, gyakran megjelent Pócs János országgyűlési képviselő rendezvényein. Évek óta egy kormánypárti Facebook-csoportot kezelnek élettársával, ahol nem egyszer civileket sértegettek politikai hovatartozásuk és véleményük miatt.

Pont a napokban számoltunk be, hogy a januári választáson csúnya vereségbe belefutó, újjászervezett helyi kormánypárt a továbbiakban nem tart igényt a csoport működésére, sőt, közleményben határolódtak el tőlük.

Képek: Google Maps

Kapcsolódó cikkek