Egyre több szolnokinak van elege a Zagyva-parton éjszaka mulatozó fiatalokból

Megosztás

A hosszú hétvégén ismét történt egy sajnálatos eset, ami kiverte a biztosítékot. A zajhatás mellett a széttört üveg és az otthagyott szemét is fokozza a helyiek elégedetlenségét.

Sokszor olvashattunk már arról, hogy Szolnokon bizonyos helyeken (leginkább a Zagyva-partról hallani) elviselhetetlenek az esték és az éjszakák az oda nem illő elemeknek köszönhetően. Elég, ha egy fiatalokból álló, zajos társaság éjfélig, netán hajnalig igen hangosan buliznak, miközben italoznak is. Egy március végi esetről írt János, bár nagyon sokak szerint ez a legkevésbé sem számít meglepetésnek, mivel igencsak rendszeresen visszatérő probléma.

János üzent az éjfélig a Zagyva-parton mulatozó népes társaságnak. “Nem attól vagytok f*sza és kemény gyerekek, hogy a borosüvegeket a betonhoz b**szátok.” Tanácsolta, hogy amit kihoznak oda, haza is vihetik, vagy vigyék el a következő kukáig, ami 20 méterre volt a társaságtól. “Nekem esik rosszul a jellemfejlődésemben hogy ilyen “ok boomer” hangulatú posztot kell írnom, de ha egyszer kis gyökerek vagytok” – kritizálta a társaságot élesen a panaszos.

Nekünk mik a tapasztalataink? A Zagyva-part a fő probléma, vagy máshol sem jobb a helyzet?

Kapcsolódó cikkek