Jászberény belevágott: a közvilágítás bővítése és költségcsökkentés egyszerre

Az új közlekedési csomópontot is megfelelően ki kell világítani, a közvilágítás korszerűsítése pedig az elszálló energiaköltségek miatt nemigen tűr halasztást. De hosszú távon hatalmas előnyt jelent majd a városnak.

Tovább olvasom

A helyreállítás folyamatos, hamarosan újra rendben működik a közvilágítás Jászberényben

Sajnos még mindig vannak hatásai az október elején Jászberény és Jászárokszállás között elhelyezkedő trafóállomás kigyulladásának. A helyiek gyakran panaszkodtak, hogy a baleset következtében csak bizonyos helyeken és időpontokban működik a közvilágítás, de Budai Lóránt polgármester információi szerint hamarosan helyreáll a rend.

Tovább olvasom

A templom előtti közvilágítás régóta nem működött… megoldotta a Facebook-poszt?

Nagyon szép a szolnoki templom díszkivilágítása, csak nagyon nincs rendben, ha előtte az utcai közvilágítás viszont teljesen elégtelen. Egyik szolnoki lakótársunk hívta fel erre a figyelmet a Facebookon és nagy meglepetésre, nem sokkal később a problémát megoldotta a szolgáltató.

Tovább olvasom

Tovább szeretnék korszerűsíteni a közvilágítást Jászberényben

Újabb munkálatokról számolt be Jászberény polgármestere. Ráadásul Budai Lórántnak szokása – ellentétben mondjuk Szalay Ferenc szolnoki polgármesterrel – hogy nemcsak a nyertes cégek nevét hozza nyilvánosságra, hanem a velük kötött szerződések összegét is a valódi átláthatóság érdekében.

Tovább olvasom

Elment az áram a szolnoki vasútállomáson

Ha nagyon vicces kedvünkben lennénk, akkor azt mondanánk, hogy az esti gyorssal elment az áram a szolnoki vasútállomáson, de sajnos ez nem vicc, hanem túlságosan is igaz. Mint azt a MÁVinform tájékoztatójából megtudhattuk, hétfőn este közüzemi áramkimaradás miatt Szolnok állomáson a felvételi épületben és a peronokon nem működött a világítás és az utastájékoztató berendezések sem. Az állomás vonatforgalmában viszont nem volt fennakadás. Később már azt közölték, hogy az áramszolgáltató elhárította a hibát Szolnok állomáson, ismét működik a világítás és az utastájékoztató berendezések. Szolnokon rendszeresnek tűnnek az áramkimaradások, a múlt év…

Tovább olvasom