Vajon meddig húzzák ezt a balesetveszélyes és eleve rettentően leromlott állapotot a szolnoki felüljárón?

A megoldást nehezíti, hogy a felüljáró nem Szolnok, hanem az állam tulajdonában van, így a felelősség is ott keresendő. Bár ez azt is jelenti, hogy hiába telnek-múlnak a napok-hetek, a balesetveszélyes helyzet továbbra is fennáll.

Tovább olvasom

Extrém sport Szolnokon – jussunk el a buszmegállóhoz emberhez méltó módon

A helyiek számára egyszerűen érthetetlen, hogy ha már októberben lezárták, azóta eltelt szűk fél év, akkor miért nem oldják meg a problémát. Ennél nagyobb gond, hogy el sem kezdték a javítást. Egyre több embert érdekel, hogy meddig tart vajon még ez az állapot?

Tovább olvasom

Mi a baj a vagyonnyilatkozatokkal? Éppen ez, papíron Orbán Viktor a legszegényebb politikusok egyike – lenne megoldás

Az, hogy papíron mi van a birtokunkban és a valóságban a családtagjaink és közeli barátaink, üzlettársaink, azok cégének nevén milyen mesés vagyon van, gondosan úgy átírva, hogy törvényileg ne lehessen ellenőrizni, az a legtöbbször köszönőviszonyban sincs egymással. Mindkét oldalon láttunk érdekességeket az elmúlt 30 évben, de a Fidesz vezéreinek mostani írásai már-már Andersen világába illenek. Hadházy Ákos azonban rámutatott, hogyan lehetne ezt az anomáliát megszüntetni (ami láthatólag eddig egyik oldalnak sem állt túlzottan érdekében), ezt közzé is tette a Facebookon. “A vagyonnyilatkozatok mostani rendszere csak egy vicc, a politikusok teli…

Tovább olvasom

Helyhiány miatt nem tudott beállni rendesen a garázsába a magyar autós, ő erre kiváló megoldást választott – videó

Egyszerű, gyors és hibátlan. Minden elismerésünk a remek innovációnak. Helyhiány miatt egyedi garázsbeálló-szerkezetet épített egy magyar autós. (A borítókép illusztráció.) Szokatlan megoldással parkol be a garázsába egy hazai autós: egyedi, síneken guruló szerkezetet épített, amelynek segítségével könnyedén tető alá lehet tolni a kocsit. Ennél persze biztosan lett volna könnyebb megoldás is, de látványosabb aligha. (Origo.hu)

Tovább olvasom