Vajon meddig húzzák ezt a balesetveszélyes és eleve rettentően leromlott állapotot a szolnoki felüljárón?

Megosztás

A megoldást nehezíti, hogy a felüljáró nem Szolnok, hanem az állam tulajdonában van, így a felelősség is ott keresendő. Bár ez azt is jelenti, hogy hiába telnek-múlnak a napok-hetek, a balesetveszélyes helyzet továbbra is fennáll.

Az egyik helyi csoportban Lovas Ferenc fejezte ki nemtetszését amiatt, hogy nem történik semmi érdemleges, minden változatlan a Thököly úti /Rékasi/ felüljárón.

A képek arról árulkodnak, hogy az aszfalt és a korlát is elképesztő állapotban van, utóbbi veszélyességéről már március közepén is írtunk, ám láthatóan azóta sem történt semmi, ami a megoldás irányába vezetne, de a balesetveszélyes helyzet kezeléséért sem tettek semmit az illetékesek.

Szolnok közútjai botrányos állapotban vannak jó ideje, emiatt rengeteget panaszkodnak is a helyiek. Itt azonban a nehezíti a megoldást, hogy a felüljáró teljes egészében (tehát a korlátokkal együtt) állami tulajdonban van. Sajnálatos, hogy Szolnok kormánypárti városvezetésének nincs megfelelő ráhatása a fideszes állami vezetőkre, hogy ilyen egyértelmű helyzetekben legalább egy-két hét alatt megoldják a gondot.

Kapcsolódó cikkek