Árokba borult egy autó Jászszentandrás közelében

Egy helyi asszony személyautóval közlekedett Jászszentandrás külterületén szerda reggel. A sofőr haladása során megelőzött egy tehergépkocsit, azonban a manőverét követően olyan gyorsan tért vissza a forgalmi sávjába, hogy a tehergépjármű 49 éves vezetőjét hirtelen fékezésre és jobbra kormányzásra kényszerítette. A gépkocsivezető járművével lehaladt az úttestről és az árokban állt meg. A személyautó vezetője észlelte az eseményt, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, a helyszínre csak később tért vissza. A balesetet szenvedett férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A 40 éves jogsértő önként…

Tovább olvasom

Fegyverneknél árokba csapódott egy autó

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt egy 20 éves fegyverneki lakos ellen. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi szeptember 10-én, az éjszakai órákban közlekedett személyautóval, négy fő utasával Fegyvernek lakott területén kívül, a 4-es számú főúton, Debrecen felől Törökszentmiklós irányába. Haladása során a 124-es kilométerszelvény közelében megcsúszott, és az úttest jobb szélén lévő vízelvezető árokba csapódott. A mentők a sérülteket kórházba szállították, elsődleges orvosi vélemény szerint valamennyien súlyos sérüléseket szenvedtek.

Tovább olvasom

Árokba hajtott egy autó Jászárokszálláson

Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfő délután Jászárokszálláson, a Tavasz utcában. Az autóban ketten utaztak, egyikük a jármű pozíciójából fakadóan nem tudott kiszállni, őt a jászárokszállási önkormányzati és önkéntes tűzoltók segítették ki. Az egység mindezen túl áramtalanította a járművet, majd kivontatta az árokból.

Tovább olvasom

Tiszakürtnél árokba borult egy autó

Lehajtott az útról és felborult egy személyautó a 44-es főút 40-es kilométerénél, Tiszakürt térségében kedden délelőtt – jelezte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók a kerekeire állították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tovább olvasom