Új fogorvos rendel októbertől Tószegen

Október 1-től dr. Versitz Izabell Tószeg hivatalos fogorvosa – közölte dr. Gyuricza Miklós a közösségi oldalán. A polgármester hozzátette, dr. Nánai Zoltán értékesítette praxisjogát, melyet dr. Versitz Izabell vásárolt meg, a praxis ugyanis az azt működtető orvos saját tulajdonát képező, vagyoni értékű jog. Az önkormányzati képviselő-testület a feladatellátási szeződést már meg is kötötte a doktornővel, így október 1-től dr. Versitz működteti a tószegi fogorvosi praxist. A polgármester megköszönte Nánai doktornak a mintegy két évtizedes tószegi fogorvosi munkáját, dr. Versitznek pedig sikeres gyógyító-megelőző munkát kívánt. Forrás és fotó: Gyuricza Miklós Facebook

Tovább olvasom

A szolnoki vasútállomáson portyázott két abonyi férfi

A szolnoki rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két abonyi férfit, akik egy padon ülő sértett mellől lopták el a táskáját, melyben készpénze, személyes iratai, bankkártyája, és ruhaneműi voltak. A megalapozott gyanú szerint a 21 és 23 éves abonyi férfi 2023. augusztus 20-án délután előre megállapodtak abban, hogy valamilyen módszerrel pénzt „okosítanak”. Nem legális tevékenységre gondoltak, hanem bűnös haszonszerzésre. A szolnoki vasútállomás peronjának padján várakozó tószegi sértett mellett meglátták táskáját, majd hátulról megközelítve azt felkapták, és elfutottak. A szerencsétlenül járt áldozat hiába szaladt utánuk, nem érte utol a jogsértőket.…

Tovább olvasom

Tószegen robbant le a vonat, vissza kellett vontatni Szolnokra

A Kecskemétről Szolnokra 12:39-kor induló S220-as vonat (37124) helyett pótlóbusz közlekedett. A busz nem érintette Alsóúrrét, Kisfái, Nyárjas, Világoshegy, Szikra, Óbőg megállóhelyeket. Az ügy előzménye, hogy a Szolnokról 10:30-kor Kecskemétre elindult S220-as vonat (37115) meghibásodott Tószegnél. Visszavontatták Szolnokra. Már nem közlekedik ma. Az utasok a következő, a Szolnokról 12:30-kor induló S220-as vonattal (37125) utazhattak Kecskemét felé, közölte a MÁVInform.

Tovább olvasom

Alaposan rácáfoltak a tószegi polgármesterre

“Egy jó évben a Balatonon nem tudod hova lerakni a törölköződ. Most még az árnyékban is találsz helyet.” „Vasárnap alig vannak, a péntek-szombat zsúfolt, valószínűleg egy estére maradnak. Nem nagyon tudják már megengedni maguknak az emberek, infláció van” Ilyen mondatokkal cáfolta meg a Telex.hu cikke akaratlanul is a hurráoptimista tószegi polgármester balatoni helyzetképét, amit nagy hevesen a szolnoki fideszes polgármester is megosztott.

Tovább olvasom

Vita alakult ki, hogy üres-e a Balaton, a perpatvarba a tószegi polgármester is beszállt

Félig üres vagy félig tele van-e a Balaton? Természetesen a kormánypropaganda azt igyekszik súlykolni, hogy túlcsordult vendéggel, hiszen az annak a jele lenne, hogy továbbra is nagy a jólét az országban, holott ennek a fele sem igaz. Romlanak a gazdasági mutatók, hatalmas az infláció, nem csoda, ha tömegek kerülik el a Balatont, mert üdülni már nincs pénz. Ezt mutatja több helyzetjelentés is.

Tovább olvasom