Új szociális alapszolgáltatási központot építenének Tószegen

Új szociális alapszolgáltatási központot építenének Tószegen, az erre vonatkozó pályázatot benyújtotta a település. Ezzel egy új települési központot is szeretnének megvalósítani, aminek tervébe egy új piac is illeszkedne. Új piacra pályázik Tószeg, erről már a közelmúltban beszámoltunk. Most arról adott hírt dr. Gyuricza Miklós polgármester, hogy a “piacpályázat” után benyújtották azt az európai uniós (TOP PLUSZ) pályázatukat is, melyből egy új szociális alapszolgáltatási központot (köznyelven: ÖNO) szeretnének építeni a településen. Az így folyamatban lévő pályázataik kedvező elbírálása esetén nemcsak két régi problémát, a szolgáltatások fejlesztését tudják majd megoldani, hanem egy…

Tovább olvasom

A tószegi Accell Hunland felkarolta a súlyos beteg Ádin adománygyűjtését

Kneifel Ádin mindössze hároméves, mégis olyan megpróbáltatással kell szembenéznie, amit talán elképzelni sem tudunk: egy veleszületett, örökletes betegségben szenved, ami az izomsejtek fokozatos pusztulásával jár. A családnak hatalmas összegre van szüksége, a tószegi kerékpárgyár pedig beszállt a gyűjtésbe.

Tovább olvasom

Jótevőivel végzett a tószegi gyilkos – Elfogta a rendőrség F. Ferencet

Közel egy napon át helyszíneltek a bűnügyi technikusok a tószegi Tiszavirág utcában, ahol hétfő este találtak rá B. Mihály holttestére. Az 50-es éveiben járó férfi többé nem ölelheti magához unokáit, egykori munkatársa végezhetett vele. F. Ferenc után hajtóvadászat indult, mint kiderült, a férfi jótevője párjával, Zsuzsával is végzett.

Tovább olvasom

Szolnokon és környékén balesethullám söpör végig csütörtökön, ismét autó ütközött személyvonattal, a sofőr elhunyt

Még vége sincs a napnak, de felsorolni is hosszú, mennyi baleset történt a csütörtöki nap során Szolnokon és környékén. Az egyik legkomolyabb megint egy vasúti átjáróban történt, ahol a személyautó a vonat elé hajtott. Az autó vezetője nem élte túl az ütközést.

Tovább olvasom