A MÁV csütörtököt mondott, sehol nem lehetett jegyet és bérletet venni a Jászkunságban sem

A folyamatos technikai meghibásodásokat most sikerült egy ilyennel is megfejelni, bedőlt a teljes rendszer, abszolút sehol nem lehetett jegyet és bérletet vásárolni. De akkor mi is a megoldás, ha éppen utazni szeretnénk? Elképesztő események, sikerült valami újat behozni az eddigi sorozatos hibák mellé.

Tovább olvasom

Csőd Szolnokon? Szalay Ferenc szerint a világon semmi gond és akkugyár sem jön a városba, de…

Oké, igen, hitelt kellett felvennie a városnak, mert több milliárddal tartozik Szolnok a Volánbusznak, de a polgármester úgy gondolja, ez semmiség, Szolnok simán visszafizeti majd a hitelt. Emlékszünk, mit kapott 2008-tól Gyurcsány Ferenc, mert hitelt vett fel az ország? Az “gonosz” hitel volt, ez pedig bizonyára “jó” hitel lesz.

Tovább olvasom

A DK szerint Szalay Ferenc polgármester csődbe vitte Szolnokot

A Demokratikus Koalíció országgyűlési frakciója novemberi, kétnapos kihelyezett ülését Szolnokon és a megye más településein tartja. A DK parlamenti politikusai azért járják az országot, hogy valós képet alkothassanak a települések sokasodó gondjairól. Márpedig Szolnokon van gond bőven, a várost ugyanis a párt szerint Szalay Ferenc polgármester csődbe vitte.

Tovább olvasom

Szolnokon becsődölt a távhőszolgáltató, péntektől az állam fűti a lakásokat

Szolnokon rendkívüli ülésen tárgyaltak a fűtéshelyzetről, ugyanis a Pomázi Csaba érdekeltségébe tartozó cég bedobta a törülközőt, és váratlanul csődöt jelentett csütörtökön – amiről a magyarnarancs.hu értesült elsőnek. A várossal közel 20 ezer lakás távfűtésére szerződött Alfa-Nova Kft. karbantartásra hivatkozva még nem indította el a fűtést, egy nappal a szolgáltatás beígért indítása előtt álltak elő a váratlan bejelentéssel. A korábban Simicska Lajos köréhez sorolt Pomázi érdekeltségei a kilencvenes évek végétől kezdődően több várossal is szerződtek távhőszolgáltatásra, majd 2015-ben Székesfehérváron, Szekszárdon, Szegeden bontottak szerződést, Kiskunfélegyházán tavalyelőtt vette át a távhőt egy önkormányzati cég, az egyik utolsó város…

Tovább olvasom