Dobrev Klára: megverték a DK képviselőjelöltjét Jászapátiban

Kamerák elé állt egy rövid videó erejéig a Demokratikus Koalíció politikusa és a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője, Dobrev Klára, aki elmondta, aláírásgyűjtés közben megverték a képviselőjelöltjüket. A Telex kérdéseire a párt további részleteket is megosztott, eszerint vasárnap a nyílt utcán támadták meg Ungvári Istvánt.

Tovább olvasom

A nagykátai DK akkorát kamuzott, hogy beleremegett a ház

Bár Jász-Nagykun-Szolnok megyében is jócskán zajlik az élet, a Szol24-en figyelemmel követjük a megyéhez tartozó, közeli települések eseményeit is. A nagykátai Demokratikus Koalícióhoz köthető oldal, a Hello Káta ugyan a posztot azóta törölte, azt sugallta, Jászberény polgármesterével szorosabb partneri együttműködést alakítanak ki, miközben az igazság az, hogy egy fiataloknak szóló pályázat megnyitóján, leginkább a szarvaspörköltről beszélgettek.

Tovább olvasom

Váratlan húzás – Az LMP képviselőként indítja Miskolczi László egykori alpolgármestert

Ahogy szoktuk írni, Szolnok közéleti eseményei egy brazil szappanopera cselekményszálával érnek fel. A júniusi önkormányzati választást övező politikai változások új állomását jelenti, hogy az LMP azt a Miskolczi Lászlót indítja a tízes egyéni választókerületben, aki néhány héttel ezelőtt még a Momentum polgármesterjelöltje volt.

Tovább olvasom

A részegen balhézó képviselő állítja, maga a DK találta ki, hogy kiskorúakat zaklatott

Kiskorúak zaklatásával vádolják a lemondott tiszaföldvári alpolgármestert, aki mindent tagad – írtuk meg március első napján azzal a bizonyossággal, hogy ezzel az ügy nem fog véget érni. És valóban: a részeg botránya miatt lemondott tiszaföldvári alpolgármester, Cseuz Zsolt szerint a helyi „szomszéd”, akit a DK-s Mészáros Dávid területi igazgató szólaltatott meg és állítja, Cseuzék kiskorú lányokat zaklattak, igazából maga Mészáros volt eltorzított hangon.

Tovább olvasom

Pár tízméteres út felújítására nem futja az állítólag erős gazdasággal rendelkező Szolnoknak

Szolnokon, ezen az állítólagos erős gazdasággal büszkélkedő megyeszékhelyen évek óta képtelenek felújítani egy nagyjából 80 méter hosszú kis utat. Pedig nem is kerülne sokba, de még erre a kis összegre sem futja a büdzséből.

Tovább olvasom

Ez az ellenzéki kerekasztal nehezen akar összejönni Szolnokon

Október végén az Agóra Szolnoki Közéleti Egyesület felhívást tett közzé a közösségi oldalán. Ebben Szolnok ellenzéki pártjaihoz, ellenzéki gondolkodású egyesületeihez, civil szervezeteihez és polgáraihoz fordultak. Összefogást és ellenzéki kerekasztalt szorgalmaztak. Közel két hónappal a felhívást követően arra voltunk kíváncsiak, hol tart ez az ügy?

Tovább olvasom