A szolnoki közlekedés rossz? Nézzük meg ezt a BMW-st, ahogy a gyorsforgalmi út belső sávjában hosszasan tolat – videó

Elképesztő felelőtlenségével közvetlenül balesetveszélyes helyzetet idézett elő a fehér BMW-s és óriási szerencse, hogy mindenki észnél volt és el tudta kerülni őt. Bárkinek magyarázni kell, akinek jogosítványa van, hogy autóúton és autópályán szigorúan tilos tolatni, a belső sávban pedig végképp életveszélyes.

Tovább olvasom

Döbbenet: hatalmas betontömböt dobott két fiatal suhanc egy alvó hajléktalanra, aki életveszélyesen megsérült – videó

A kamerafelvételek alapján sikerült beazonosítani és elkapni az elkövetőt, aki döbbenetes módon bocsánatot is csak akkor kért a súlyosan sérült áldozattól, amikor édesapja erre unszolta. Nem tűnt úgy, mint aki rettentően megbánta tettét.

Tovább olvasom

A szolnoki utca, ahol az életveszélyes gödrök és a víz az úr

Amikor pedig a városvezetés megpróbálta sebtében azzal orvosolni a problémát, hogy fehér zúzottkővel szórták tele a gödröket, az a létező legrosszabb, egészségre káros ötletnek bizonyult. A méteres magasságban szálló port a lakók belélegezték, a gödrök pedig csak tovább mélyültek és szélesedtek.

Tovább olvasom

Életveszélyes manőver, a hídon fordult meg a záróvonal ellenére a pick-upos – videó

Valószínűleg megunta a várakozást és inkább megfordult egy döbbenetesen szabálytalan manőverrel. Rendkívül veszélyes volt ez a hirtelen manőver, az egyik szemből érkező autós kis híján telibe trafálta. Budapesten, az Erzsébet hídon történt hajmeresztő esetet videózott a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója fedélzeti kamerájával. Beszámolója szerint éppen Buda felé haladt autójával a hídon, a szemközti oldalon viszont dugó alakult ki. “Az egyik percben még minden feltétel adott volt a haladásra, majd a következő pillanatban egy pick-up vágott ki a sorból, azzal a szándékkal, hogy ő bizony megfordul. Igen, az Erzsébet híd közepén” – írta az…

Tovább olvasom

Megállíthatatlanul terjednek az idióta, életveszélyes kihívások a TikTokon, vigyázzunk gyermekeinkre

Az elmúlt másfél évtizedben terjedt el szinte a semmiből a közösségi média használata, illetve maga az internet is sokkal jobban, mint a korábbi években. Ennek egyik legkomolyabb árnyoldala, hogy fiatal gyermekeinket olyan dolgokra tudják rávenni “csoportnyomással”, hogy életveszélyes kihívások teljesítésével bizonygassák, ők mennyire bevállalósak. Ennek természetesen nemritkán súlyos sérülés vagy halál is lehet az eredménye, ahogy ilyenekre volt is már példa. Gyerekek és tinédzserek sokasága készít arról videót, ahogy fojtogatják magukat, másznak fel rekeszekből felépített instabil piramisokra, tüzes próbákat teljesítenek, vagy épp ájulásig gyógyszerezik magukat. Hogy sok kamasz miért vállalja…

Tovább olvasom