Itt a lehetőség, hogy Szolnokon a RepTár fantasztikus gépeinek közelébe kerüljünk

Most rögtön két (sőt, három) lehetőségünk is van erre. Ha szerencsénk van és kisorsolnak, két napot is meghatározott a RepTár, hogy szorgos kezeink által csilloghassanak ezek a gépek. Ugyanakkor állandó munkaerőt is keresnek, így akár leendő munkahelyként is pályázhatunk ugyanoda.

Tovább olvasom

Egészen különleges kérés vagy kérdés a Szolnok megyei lakástulajdonosokhoz

Gyakran botlunk olyan hirdetésekbe, amikor valaki lakhatást keres, a jövendő lakóhelyét. Ez a mostani írás azonban egészen különlegesre sikeredett. Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek is olvassák el, hátha sikerül megoldást találni erre a speciális helyzetre.

Tovább olvasom

Egy 16 éves szolnoki lányt keres a rendőrség

A felderítést nehezíti, hogy eltűnése valójában már három és fél hónappal ezelőtt történt, de még csak most adtak ki körözést Rafael Kamilla keresésére. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság 16040-157/179/2022. körözési számon eltűnés miatt keresi a 16 éves Rafael Kamilla szolnoki lakost, aki 2022. július 12-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Rafael Kamilla kb. 160-170 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú fekete, különös ismertető jegye nincs. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. Kérjük, aki a képeken látható Rafael Kamillát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen…

Tovább olvasom