Megszólalt az eltűnt szolnoki nagymama családja – a hölgy demens, eltévedhetett

Már több napja nem találnak egy szolnoki nagymamát, adtuk hírül két nappal ezelőtt. Sajnos a keresés továbbra sem vezetett eredményre, egyes értesülések szerint a hölgyet látták Rákóczifalván, de hivatalos információk nem érkeztek a megtalálásáról. A család most megszólalt, hangsúlyozták, a néni sajnos demenciával küzd, ezért bolyonghat cél nélkül a megyében.

Tovább olvasom

Eltűnt egy zagyvarékasi testvérpár

A Szolnoki Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 14 éves Balázs Rómeó és a 12 éves Balázs Julianna zagyvarékasi lakosokat. A testvérek otthonukból ismeretlen helyre távoztak, felkutatásukra tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek. Kérik, hogy aki a képen látható Balázs Rómeót és Balázs Juliannát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. police.hu

Tovább olvasom

Rengeteg bolt tűnt el a Jászkunságból és még nem is láttunk minden rosszat

A felmérés még nem is tér ki az elmúlt egy év történéseire, csak tavaly júniusig vizsgálta a kiskereskedelmi üzletek borzalmas mértékű bezárási hullámát. Jász-Nagykun-Szolnok megye közepesen szerepelt, de így is rengeteg kiskereskedelmi egység megyénkből tűnt el.

Tovább olvasom