Ez is ígéret maradt: most éppen azért nem épül a szolnoki fürdő, mert vihar volt

Ez a legújabb hivatalos álláspont, hogy a hét közepi óriási zivatar akadályozza a Tiszaligeti Fürdő építkezésének befejezését. A kérdés azért felmerül mindenkiben, hogy az elmúlt években miért nem végezték a munkálatokat, amikor éppen nem volt vihar?

Tovább olvasom

Köszönet a Volánbusz gyors reakciójáért, hogy a Tiszaligetből kimentette az özönvízből az óvodásokat

Mint mindannyian tapasztaltuk, Szolnokot késő délelőtt óriási felhőszakadás érte el, ami gyorsan özönvizet okozott a város számos pontján. Telibe trafálta az ovisok fesztiválját a Tiszaligetben is, szerencsére a Volán nagyon gyorsan lépett.

Tovább olvasom

Amíg csúszik a Tiszaligeti strand átadása, lehet csúszkálni a sípályán

Régóta találgatják, mikor lesz átadva a Tiszaligeti Strand. A 2021 őszére ígért projekt lassan három éve várat magára,  ezért is lelkesedtünk fel, amikor a helyszínről és ünnepélyes megnyitóról olvastunk egy mondatban; aztán arcul csapott a fagyos – pontosabban műanyagos – valóság, sítanpálya épült hőn szeretett mezővárosunkba, civil kezdeményezésből. A csobbanás így elmaradt, de korántsem unatkoztunk.

Tovább olvasom

Óva intő jelek a szolnoki műanyag sípálya kapcsán?

Ahogy arról a Szol24-en olvashattak, sokakat meglepett, hogy gyakorló sípályát létesítettek Szolnokon, a Tiszaligetben. Szalay Ferenc polgármester arra számít, a beruházás által sokezer gyereknek és felnőttnek, szolnokinak és környékbelinek tudnak segíteni azáltal, hogy megtanulják a sportág alapjait, bár több kemény kritikát is címeztek az alföldi sípálya felé. Nem utolsó szempont ezek közül a környezetvédelmi kérdés.

Tovább olvasom

A polgármester szerint már az utolsó fázisban van a Tiszaligeti Strand beruházása

Találós kérdés következik – évek óta épül, a szolnokiak epekedve várják, hogy használatba vegyék, még sincs kész: mi az? Lehet, hogy sok minden a helyiek eszébe jutott, de most a tiszaligeti fürdőre gondoltunk. A legújabb hír az, amit maga Szalay Ferenc polgármester jelentett be, hogy célegyenesbe érkezett a fejlesztés.

Tovább olvasom