A hivatalos válasz szerint sem tudni, mikor készül el a szolnoki tiszaligeti strand, de még kell rá pénz

Évek óta épül, épülget a szolnoki Tiszaligeti strand. A 2019-es alapkőletételen azt ígérte a város fideszes polgármestere, hogy 20 hónap múlva már át is adhatják a létesítményt. Ehhez képest kiderült, az átadás ideje a ködbe vész, ráadásul még pénz is kellene hozzá.

Tovább olvasom

Úgy tűnik, a milliárdokból csak szűkös nagymedencére futotta az épülő szolnoki strandon

Tovább borzolja a kedélyeket az épülő szolnoki tiszaligeti strandfürdő. Most egy belső felvétel jelent meg róla, amin jól látható, hogy a máshol szokványos méretű nagymedence mintha kissé szűkösre sikeredett volna. A szokásos nyolc versenypálya helyett csak hetet tartalmaz a szolnoki strand leendő nagymedencéje. Kínos baki vagy tudatos tervezés?

Tovább olvasom

Megnéztük a szolnoki ligeti strandot: ez lenne 83 százalékban kész?

Bennfentes információk szerint állítólag elmérték egy újonnan épült medence oldalfalát a több éve készülő szolnoki tiszaligeti strandfürdőben, ezért azt vissza kellett 40 centiméterrel bontani. Az állítás helyességéről meggyőződni nem tudtunk, de az a kerítésen kívülről látszik, hogy bőven van még munka a területen. Fejér Andor alpolgármester azt mondta februárban, hogy a készültségi fok 83 százalékos. Hát, lehet az 81 is…

Tovább olvasom

Mészáros Lőrincék kisgömböce ceglédi szállodával hízott tovább

Júniustól öt éven át a Hunguest Hotels üzemeltetheti a 92 szobás, négycsillagos, kiterjedt wellness részleggel bíró ceglédi Hotel Aquarell szállodát, a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum szomszédságában – közölte a Hunguest Hotels az MTI-vel.

Tovább olvasom