Komoly bírságra számíthat, aki tiltott helyen fürdőzik a Tisza környékén

Balesetveszélyes, tilos, helyszíni bírság, szabálysértési eljárás – ilyen és ehhez hasonló eshetőségekre kell felkészülnie annak, aki olyan helyen fürdőzik, ahol az tiltva van. Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Tisza közelsége miatt különösen érdemes tisztában lenni a legfontosabb szabályokkal, amelyek betartásával a biztonságunk és a pénztárcánk is jobban jár.

Tovább olvasom

Mennyi az annyi? – a Tisza-tó strandbelépőinek árát szemlézték

Mi lehetne kellemesebb nyári tevékenység, mint a strandolás: nincs más dolgunk, mint napozni, úszni, játszani a vízben, vagy egyszerűen csak élvezni a kellemes időt a szabadban. Persze mindennek megvan az ára, a belépők árai jelentősen eltérhetnek attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat kínál a strand, és milyen időszakban látogatjuk meg. A Tisza-tavi lehetőségeket összegezte az aquamagazin.hu.

Tovább olvasom

A jeges Tiszában és a boldogságban fognak úszni szombaton Tiszafüreden

Jeges Tisza, félmeztelen, rohangáló emberek, vicces jelmezek, aztán szauna: ez nem lehet más, mint a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő jeges fürdés Tiszafüreden. Idén január 6-án szombaton, azaz holnap csobbanhatnak a Tisza megáldása, a balesetvédelmi oktatás és egy kis csoportos bemelegítés után a résztvevők.

Tovább olvasom

Fellángolt a vita Szolnokon: gond-e, hogy a meleg ártézivizes közkúton tisztálkodnak anyaszült meztelenen?

Az eddigi információk szerint szinte bizonyosan hajléktalanok az “elkövetők”. Vannak, akik szerint undort kelt és innentől messzire kerülni kell a helyet, mások szerint inkább becsülendő, hogy helyzetük ellenére is mindenképpen próbál tiszta maradni az illető. Aztán kiderült, valószínűleg nem is hajléktalan az illető.

Tovább olvasom