Közös sajtótájékoztatón jelentette be polgármesterjelöltjeit a jászsági Fidesz

Egy közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Jászság országgyűlési képviselője, Pócs János a Fidesz választmánya által megerősített, azaz támogatott jelöltek névsorát. Sok meglepetés nincs a neveket illetően, a Jászberényi Tankerület egyik vezetője újraindul Jánoshidán, Jászapátin Pócs fia próbálkozik, a Jászság fővárosában pedig az egykori alpolgármester lesz Budai Lóránt kihívója júniusban.

Tovább olvasom

Fiatal polgármesterjelöltet állít az ellenzék Mezőtúron

Az elmúlt években sokat olvashattunk már a járási székhely városának szövevényes politikai helyzetéről és az egymással viaskodó képviselő-testületről. Júniusban önkormányzati választást tartunk, a helyi ellenzéki szervezet, a Tegyünk Együtt Közösségünkért Egyesület (TEKE) pedig egészen hamar bejelentette fiatal polgármesterjelöltjét, Dr. Farkas Csongort.

Tovább olvasom

Pár tízméteres út felújítására nem futja az állítólag erős gazdasággal rendelkező Szolnoknak

Szolnokon, ezen az állítólagos erős gazdasággal büszkélkedő megyeszékhelyen évek óta képtelenek felújítani egy nagyjából 80 méter hosszú kis utat. Pedig nem is kerülne sokba, de még erre a kis összegre sem futja a büdzséből.

Tovább olvasom

A Momentum helyi szervezete már délelőtt koszorúzott ott, ahol majd a város fog délután

Az 56-os hősökre emlékezik az ország, ki így, ki úgy. A Fidesz ehhez elővette ehhez Albert Camus-t. őt idézi többek között Szalay Ferenc szolnoki polgármester és Kállai Mária szolnoki országgyűlési képviselő is. Camus 1957. december 10-én irodalmi Nobel-díjat kapott. A díj átvételekor az élet értelméről így nyilatkozott: „Egy élet értelme, a művészet nem lehet más, mint hogy hozzájáruljon a minden emberben és a világban fellelhető szabadság és felelősség növeléséhez.” Szolnokon a központi ünnepség délután 3 órakor lesz az Ötvenhatosok emlékparkjában. Az itt található emlékhelyet a Momentum szolnoki szervezete már délelőtt…

Tovább olvasom