Újraindul a polgármesteri posztért Markót Imre törökszentmiklósi polgármester

Megosztás

Újraindul a polgármesterségért Markót Imre, Törökszentmiklós első embere. Ő lehet az első olyan polgármester a városban, akit harmadjára választanak vezetőjüknek a helyiek. Elődei csak két-két cikluson át irányíthatták a várost.

Sorra jelentik be a különböző településeken, hogy kik is indulnak az idei önkormányzati választáson polgármesterjelöltként.

Törökszentmiklós sem maradt ki most a sorból.

Markót Imre, a jelenlegi polgármester is bejelentette, hogy újra megméreti magát a posztért.

Mint írta:

“Az elmúlt hetekben, hónapokban sokan érdeklődtek, sokan kérdezték tőlem, hogy mik a terveim a jövőt illetően, indulok-e az idei önkormányzati választáson polgármesterjelöltként. Az engem kérdezőknek eddig is nyílt választ adtam, most úgy érzem eljött az ideje, hogy hivatalos bejelentést is tegyek.
Az idei önkormányzati választásokat az európai uniós választásokkal egy időben, várhatóan június 9-én tartják. Ezen, mint ahogyan 2019-ben is tettem: függetlenként, pártoktól és pártpolitikától mentesen, kizárólag a várost képviselve, az Otthonuk Szentmiklós Egyesület polgármesterjelöltjeként kívánok elindulni. Az elmúlt közel 10 év igazolja, hogy így is lehetséges Törökszentmiklóst eredményesen vezetni.”

Markót Imre idén lesz 10 éve, hogy vezeti a várost. Első ciklusát még jobbikosként nyerte meg, majd később ezt a már említett egyesület színeiben tette meg.

A várost a rendszerváltást követően eddig négyen irányították: Szegő János, Bakk Zoltán, Juhász Enikő és Markót Imre. Érdekesség, hogy Markót Imre elődei csak két-két cikluson át voltak polgármesterek, ő lehet az első, aki triplázni tud.

Forrás: Markót Imre Facebook

Kapcsolódó cikkek