A Momentum jelöltje a polgármesteri címre Szolnokon Miskolczi László

Megosztás

Szolnokon is bejelentette polgármesterjelöltjét a Momentum. Az ellenzéki párt Miskolczi Lászlót, volt alpolgármestert, önkormányzati képviselőt indítja a megyeszékhely vezetői székéért indult harcban.

Tizenhárom évnyi rossz fideszes kormányzás után egyértelmű, hogy az országnak és Szolnoknak is változásra van szüksége. Egy jobb vezetésre van szükségünk – közölte abban a videóban Miskolczi László, amiben Gelencsér Ferenccel, a Momentum elnökével együtt bejelentette, hogy ő indul polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson Szolnokon.

A volt alpolgármester, az ellenzéki párt jelöltje szerint túl sokáig volt a kormányrúd rossz kezekben, túl sokáig voltak a lehetőségek kihasználatlanok. és túl sokáig voltak eltűrve a hazug és embertelen vezetés hibás döntései.

A párt elnöke szerint a holnap Magyarországához a holnap vezetőjére is szükség lesz. Miskolczi László is egy ilyen vezető, aki készen áll az előtte álló munkára mint a Momentum Mozgalom polgármesterjelöltje Szolnokon.

Miskolczi László kijelentette, a hazugságokból és a hibákból nemcsak az ország, de Szolnok is tapasztalt eleget.

– Hiszem és tudom, hogy közösen egy olyan várost tudunk építeni, amit minden itt élő megérdemel – mondta, majd felsorolta a célokat.

Szolnok turisztikai lehetőségeit fejleszteni kell, nagyobb fókusz kell a kerékpáros és vízi turizmusra. A közbiztonság javítása érdekében több térfigyelő kamerát fognak telepíteni, és növelni fogják a rendőri és polgárőri jelenlétet.

Kiemelt jelentőségű az utak és járdák karbantartása, valamint az osztott rendszerű szennyvíz- és csapadékhálózat kialakítása.

Ingyenessé teszik a tömegközlekedést, létrehoznak egy szemétkommandót.

Új parkokat hoznak létre, a meglévőeket rendszeresen karbantartják. Fejleszteni fogják a szociális hálót, korszerűsítik a hajléktalanszállót, és több önkormányzati bérlakás biztostása is kiemelt cél.

Mint ismert, eddig egyedül az LMP jelentette be polgármesterjelöltjét Szolnokon, ők Tóth Áron személyében látják a garanciát a változásokra.

Miskolczi László polgármesterként ingyenessé tenné a tömegközlekedést Szolnokon

Nyitóképen: Miskolczi László (balra) és Gelencsér Ferenc

Kapcsolódó cikkek