Lesújtó országos visszhangja lett a Pócs-Bayer-Kövér jászapáti fórumnak

Néhány napja a Szol24 beszámolt róla, hogy nem akármilyen meredek kijelentések hangoztak el az illusztris kormányközeli vendégek jászapáti fórumán. Elhangzott, hogy Moszkva jobb volt, mint a mostani Brüsszel, sőt, a Szovjetunió annak idején lényegesen komolyabban vette a jogot és a jogrendszert, mint jelenleg az Európai Unió, de oda is eljutottak, hogy az amerikai nagykövet igazából nem is létezik, a mostani német vezetés pedig hamarabb tönkretette Németországot, mint annak idején Hitler. Az emlékezetes fideszes fórum országos visszhangját szemlézzük.

Tovább olvasom

Moszkva jobb volt, mint a mostani Brüsszel – hangzott el a Pócs-Bayer-Kövér trió jászapáti fórumán

A Szol24 is beharangozta, hogy nem akármilyen illusztris vendégek előadását hozta tető alá Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője. Bayer Zsolt publicistának és Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének nem volt nehéz felmondania a kormánypárti propagandát a Jászapátin tartott szuverenitásvédelmi fórumon.

Tovább olvasom

Két “atombombát” dob le a Fidesz Jászapátin

Védjük meg a szuverenitásunkat! címmel spriccelnek szét a Fidesz prominens személyiségei az országban annak érdekében, hogy meggyőzzék az embereket, meg kell védeni az országot attól a rendszertől, ahova tartozunk (jelenleg): a nyugattól, Brüsszeltől. Jászapátin máris két ikonikus alak, Kövér László és Bayer Zsolt harsoghatja majd a fideszes mantrát és ejtheti kábulatba a híveket.

Tovább olvasom

A népszerű humoristát, Kiss Ádámot azonnal elérte a kormányoldal dühe, mert viccelt a pápával – videó

Kiss Ádám azt találta mondani a pápa magyaroknak szánt üzenetére, hogy ezt akár sms-ben is elküldhette volna. Ezt a “keresztény kormányoldal” elképesztő sértésnek élte meg és a dühös emberek fenyegetni kezdték és válogatott, rosszindulatú sértéseket, “jókívánságokat” küldtek a humoristának. Vajon Bayer Zsoltnak is elküldték néhány évvel ezelőtt ugyanezeket?

Tovább olvasom

Bayer Zsolt: Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz!

Kissé kiakasztotta a publicistát, hogy Daniel Freund német EP-képviselő undodítónak és rasszistának titulálta Orbán Viktor tusványosi beszédét. Daniel Freund több bejegyzéssel is reagált Twitteren Orbán Viktor hétvégi beszédére – írja az Index. Ezek egyikében azt írta még hétfőn: szerinte az, hogy a miniszterelnök többes számban beszélt a saját „undorító” és „rasszista” gondolatairól – miszerint „Mi nem akarunk kevert fajú nép lenni” –, arra utal, hogy a magyar miniszterelnök autokrata vezetőként gondolkodik. Kedden érkezett erre Bayer Zsolt válasza, aki úgy reagált: „Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz! Pofádat befogod, kussolsz, és…

Tovább olvasom