Két “atombombát” dob le a Fidesz Jászapátin

Megosztás

Védjük meg a szuverenitásunkat! címmel spriccelnek szét a Fidesz prominens személyiségei az országban annak érdekében, hogy meggyőzzék az embereket, meg kell védeni az országot attól a rendszertől, ahova tartozunk (jelenleg): a nyugattól, Brüsszeltől. Jászapátin máris két ikonikus alak, Kövér László és Bayer Zsolt harsoghatja majd a fideszes mantrát és ejtheti kábulatba a híveket.

Újabb üldözési mánia tört a Fideszre és a KDNP-re, illetve a két párt híveire. Most attól tartanak Orbánék, hogy félteni kell a szuverenitásunkat, vagyis önállóságunkat, függetlenségünket. Természetesen nem, nem Moszkvától, Pekingtől, hanem a hanyatló nyugattól, Brüsszeltől, ahonnan a korábban érkező uniós támogatások nagy részéből Orbán köre profitálhatott leginkább, lásd például Mészáros Lőrinc hatalmas yachtját.

Az új őrület új akcióval jár együtt, ez pedig a szuverenitásvédelem, amiről még nem tudni, miben fog tárgyiasulni, de ahogy a Fideszt ismerjük, nem sok jóval kecsegtet majd a benyújtott szuverenitásvédelmi törvény a rendszer ellenségeinek tartott személyekre nézve.

Természetesen mindez a csapásirány együtt jár egy újabb, több milliárdot felemésztő nemzeti konzultációval, illetve országjárással, sok-sok fórummal, ahonnan a hívek újabb munícióval felvértezve távozhatnak majd.

Hogy Jászapátin is így lesz, az garantált, ugyanis olyan személyiségek látogatnak el a városba és tartanak fejtágítót most szerdán 18 órától a művházban, mint a köteles beszédéről annak idején igazán elhíresült és az ellenzéket a parlamentben idegesen megregulázó Kövér László parlamenti elnök, vagy a magyar nyelv minden ékességével felvértezett, a politikai ellenfeleket előszeretettel megalázó Bayer Zsolt publicista.

Mindketten Pócs János térségi képviselő vendégszeretetét élvezhetik majd. Ő tette közzé azt a meghívót, amihez hétfő délutánig 63 hozzászólás érkezett, de csak 7 látható belőle…

A fórum abban a városban lesz, ahol egy helyi közösségi csoport szerint sincs minden rendben. Mint a Jászapátiért Önökkel Szövetségben nevezetű csoport megírta, állítólag két éve hatalmas sötétség uralkodik a város központjában, amit egy hozzászóló is megerősített. Mint írta, csak fényszóróval tudott közlekedni autójával, annyira nem látott semmit a központban.

Valaki azt írta, hogy szégyen ez a város, el van hanyagolva nagyon, a városvezetést semmi nem érdekli, csak az ő zsebük teljen.

Kállai János önkormányzati képviselő azt közölte, hogy:

“Az elmúlt év folyamán tett felvetéseimből, lakossági jelzésekből, kérésekből több esetben semmi nem valósult meg. A teljesség igénye nélkül a közvilágítási problémákon kívül: gyalogátkelőhelyek létesítése, forgalomlassító küszöbük elhelyezése, gyalogátkelőhelyek útburkolati jelének űjrafestése, …sőt még a Damjanich úton a kerékpársáv útburkolati jelét sem festették újra…pedig ezek már 1 éves felvetéseim! Úgy tűnik, vannak fontosabb dolgok…..A rendőrség illetékeseit is több esetben megkerestem közlekedésbiztonsági problémákkal.”

És akkor a sokat bírált közbiztonságról még nem is beszéltünk.

Nos, ebbe a városba látogat majd Kövér és Bayer, de minden bizonnyal ezek, a sokakat érintő gondok oly annyira eltörpülnek majd a szuverenitás mellett, hogy meg sem lesznek említve.

Kapcsolódó cikkek