Durván beolvastak az új buszmenetrend miatt a szolnoki városvezetésnek, a polgármestert külön is felemlegették

Megosztás

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek az új szolnoki buszmenetrend miatt. Óriási a felháborodás, ezt túlzás nélkül lehet mondani. Vélemények szerint jót tenne a városnak, ha a polgármester végre kiszállna a szolgálati autójából és igénybe venné a buszközlekedést.

Egy bejegyzéssel indult útjára a népharag, ami így szólt:

“Tiszteletem a Volánnak és a Városvezetésnek!

Valaki súgja már meg, hogy a hétvégi menetrendet hogy nem sikerül betartani? Merthogy szombati menetrend szerint a Széchenyin, a Hilden 5:16-kor kellett volna érkezni egy busznak, ami a vasút felé megy a Tigáz felé.Nem jött a busz!

Továbbá 5:25-kor kellett volna a 31-es busznak érkezni, ami a Béres felé megy. Nem jött a busz!

Tisztelt városVezetés és Volán!

Hogyan jusson el az ember dolgozni szombaton pl. Zagyvarékasra, hogyha a kiírt járatok nem közlekednek?

Ergo hétköznap a vidéki járatokhoz a csatlakozást nem éri el az ember mert kib…szott 4 perccel módosították a menetrendet! Hétvégén pedig nem is közlekedik járat abban a kiírt időpontban! Minden tiszteletem a nyugdíjasoknak és a diákoknak is, hogy eljutnak mindenhova a városba!

De!

A dolgozó EMBER hogyan jut el DOLGOZNI, miután szarul van összehangolva a menetrend a csatlakozással!?

Kérdezem én! Mikor a Széchényi Hild Víktor u.-tól hétköznap 4:56-kor megy a busz a Tigáz felé,a következő 5:20-kor.

A zrékasi busz 5:23-kor van az intersparnál! Hogy a bánatos f…..a érjem el a csatlakozást? Vagy szobrozzon az ember több mint 20 percet egy kib……tt buszra várva a hidegbe, esőbe, szélbe….stb.

Mindezt 8500-ft-ért!!??

Ami eddig mint vonalcsoportos bérlet 5800-ft volt !

Tisztelt városvezetés!

Kifizetik a kieső munkanapomat??? Amit ismét nekem kell kispórolnom az amúgy is nevetséges béremből és ezáltal a rezsi és megélhetési költségemből! Szaros 4 perces módosítás miatt!

És én csak 1 Dolgozó Ember vagyok a több ezerből itt a Széchenyi lakótelepen! De ha a postás késik a nyugdíjjal 4 percet, akkor leszedik a bicikliről….. Pedig Ő is csak egy Dolgozó Ember.”

Nem is maradtak el a reakcók erre a bejegyzésre.

“Az új menetrend úgy sz. r, ahogy van. Nem tudom, ki állította össze az új menetrendet, de az biztosan nem utazik busszal. Jó lenne, ha a polgármester úr egyszer kiszállna a kocsijából és igénybe venné a busz közlekedést. Jó utat kívánok neki!!!!!”

“A gyerekek se jutnak haza az iskolából. A Kőrösiből a Pletykafaluba esélytelen…. 45 percet kellene várniuk….”

“Akik kitalálták, pont lesz.rják old meg alapon… egyébként megértelek… és akkor csodálkoznak, hogy az ember még wcre is kocsival megy, már akinek van lehetősége persze.”

“Szandán ugyan ez a helyzet! A Kiss J.úti megállóban reggel megszűnt a 4:54 kor induló busz hétköznap! Akik gyárban dolgoznak nem érnek be, mert csak 5:15 kor vagy hajbal 4 kor van busz! Ez felháborító! Teljes káosz innen is a közlekedés! Nem tudom, hol állították össze ezt az új menetrendet, de gratulálok nekik, mert ez katasztrófa!”

“Ugy sz.r ahogy van, kórház és vasút között ugyanúgy ki van a dolgozókkal csinálva, rohanjanak csak a vasutrol és vissza, ahogy tudnak és utazzanak heringkent, ha egyáltalán elérik a járatot . Azt futtatnám, aki kitalálta.”

“Nem tökéletes a címzés. Szeretett városunk igen szép összeggel tartozik a Volánnak, csoda, ha mennek még a buszok. Első körben a 2024- es önkormányzati választáson lehet kérdőre vonni, azután 2026- ban. Amíg ezen időpontokban nem történik semmi, ez marad a helyzet, teljesen fölösleges minden lázongás, kérdés, a többség akarata érvényesül.”

“Csak egy, azaz 1 db közszolgáltatást mondjatok ebben az országban, ami nem épül rohamtempóban lefele.”

Forrás: Szolnok és környéke útinform Facebook

Kapcsolódó cikkek