Valóra vált álom: hamarosan véget érhet a Gátőr utca felújítása

Megosztás

A Gátőr utca lakói régóta vártak erre a pillanatra: november közepére elkészülhet az új út.

Először idén májusban keresett meg bennünket egy ott lakó, azzal, hogy már hosszú ideje folyik a szolnoki Gátőr utcában közmű- és útfelújítás. A lakók aggódva nézik a munkálatokat. Egyikük úgy fogalmazott, hogy most, hogy esősre fordult az időjárás, kiteljesedett a káosz az utcában, ahol a sár lett az úr.

Augusztusban már arról számoltunk be, hogy végre megjelent a fény az alagút végén és a lakók panaszait meghallgatták az illetékesek.

Azóta is gőzerővel folynak a munkálatok, szombaton Ligeti József közösségi oldalán azt írta, hogy még hétvégén is dolgoznak a Gátőr utcában az útépítők, hogy mielőbb át tudják adni az utat a közlekedőknek. Az aszfaltozás első üteme a Körte utcáig kész, miután elkészül a teljes szegélykövezés, folytatják az aszfaltozást. Ha az időjárás is és az aszfaltkeverő üzem is kegyes lesz hozzánk, november közepére elkészül teljes hosszában az új út, írta bejegyzésében a képviselő.

A lakók mégsem lehetnek maradéktalanul elégedettek. ugyanis a korábban ígért járda felújításra nincs pénzügyi fedezet, így az egyelőre nem valósulhat meg. 

Kapcsolódó cikkek