Jászság Hangja – már csak vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a tehetségkutatóra

Megosztás

Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a Jászság Hangja versenyre, ahol a környék legtehetségesebb szólóénekesét keresik. A tehetségkutató legjobbjai értékes díjakban részesülnek.

Mindannyian szívesen dúdolunk a zuhany alatt, az autóban ülve, vagy akár munka közben. Viszont kevés emberről mondható el, hogy a környezete is szívesen hallgatja. A Jászsági Térségi Tv szólóének versenyt hirdetett azoknak, akik bátran megmutatnák a nagyközönségnek tehetségüket.

A versenyre mindazok jelentkezhetnek, akik betöltötték 12. életévüket, jelenleg a Jászságban laknak vagy a Jászságból származtak el, azaz itt laktak, itt született, de már máshol élnek.

A versenyt könnyűzenei kategóriában bonyolítják le, a dal lehet pop, rock, musical, R&B blues, ghospel és akár saját szerzemény is, tehát különösebb műfaji megkötés nincs.

A szervezők tájékoztatása szerint a beküldött jelentkezések alapján szakmai zsűrink választja ki a legjobb versenyzőket, majd a jelentkezők létszámától függően kerülhet sor elődöntőre, illetve döntőre, ahol majd a zsűri előtt személyesen adhatják elő produkcióikat a versenyzők. A döntőben zsűri és közönség előtt versenyeznek az előadók.

Továbbá a versenyről a Jászsági Térségi Televízió felvételt is készít, amelyet később műsorára tűz. További részletek és a jelentkezés feltételei ide kattintva olvashatók.

Fotó: Rockstar

Kapcsolódó cikkek