Karapancsev Kristófért szurkol Mezőtúr

Megosztás

Egy helyi fiatelemberért, Karapancsev Kristófért szurkol Mezőtúr. A zenész a TV2 Sztárban sztár leszek! műsorában lép fel, és eddig sikerrel vette az akadályokat.

Karapancsev Kristóf a Mezőtúri Bárdos Lajos Alapfokú Művészeti Iskola kitüntetett növendéke volt, trombitán tanult. Tanulmányait a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd a stuttgarti Hochschule für Musik und Darstellende Kunstban végezte.

Mint a Pesti Tv.hu írta első tévéinterjúja kapcsán, komolyzenészként diplomázott Németországban, de úgy döntött, tanulmányai elvégzése után hazatér. Tisztában volt vele, hogy Magyarországról nagyon nehéz nemzetközi zenei karriert felépíteni, de lelkes és optimista.

Nos, most itt az alkalom, a Sztárban sztár leszek! kiváló alkalom, hogy ismertté váljon. A mezőtúriak nagyon szurkolnak sikeréért.

Vasárnap este volt a Sztárban sztár leszek! harmadik élő show-ja, melyben igencsak változatos produkciók kerültek a színpadra.
Karapancsev Kristóf Eminem egyik dalát adta elő, írta a Blikk.hu.

Tóth Gabinak határozottan nem tetszett, sőt kifejezetten unta a produkciót, és azt is bevallotta, hogy sokkal többet vár a versenyzőtől. Majka szerint megugorhatatlan feladatot kellett megoldania, amit Tóth Gabi gyorsan meg is cáfolt, miszerint a műsor folyamán láthattak már ennél sokkal jobb Eminem-interpretációkat is, ami az általa adott pontszámon (6) is erősen érződött, közölte a glamour.hu.

Még a város honlapja is megemlékezett Kristóf produkciójáról. Mint a TV2 alapján írták, a Sztárban sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

Kristóf eddig minden alkalommal sikerrel jutott tovább, legközelebb október 22-én látható, amikor egy Dolly Roll-dalt ad majd elő.

Forrás: blikk.hu, glamour.hu, mezőtúr.hu, pesti tv, wikipédia.hu

Nyitókép: Majka és mentoráltja, Karapancsev Kristóf

Fotó: Karapancsev Kristóf Facebook

Kapcsolódó cikkek