Valóra vált álom: hamarosan véget érhet a Gátőr utca felújítása

A Gátőr utca lakói régóta vártak erre a pillanatra: november közepére elkészülhet az új út. Először idén májusban keresett meg bennünket egy ott lakó, azzal, hogy már hosszú ideje folyik a szolnoki Gátőr utcában közmű- és útfelújítás. A lakók aggódva nézik a munkálatokat. Egyikük úgy fogalmazott, hogy most, hogy esősre fordult az időjárás, kiteljesedett a káosz az utcában, ahol a sár lett az úr. Augusztusban már arról számoltunk be, hogy végre megjelent a fény az alagút végén és a lakók panaszait meghallgatták az illetékesek. Azóta is gőzerővel folynak a munkálatok,…

Tovább olvasom

Nincs uniós pénz, a járdára már nem futja a városnak a Gátőr utcában

A remények szerint végre befejeződhet a szolnoki Gátőr utca felújításának hosszúra nyúlt története. A napokban újabb információk láttak napvilágot. A lakók reménykednek, hogy ezek mind rendben meg is valósulnak. Úgy tűnik, a korábbi cikkeinkben leírt panaszok meghallgatásra találtak és az illetékesek léptek az ügyben.

Tovább olvasom

Egyelőre nincs pénz a szolnoki Gátőr utca teljes felújítására

Jelentős felújítási munkák folynak a szolnoki Gátőr utcában, ahol az előkészítés alatt kiderült, elkerülhetetlen a csatornahálózat és az ivóvízvezeték cseréje. Csakhogy ezek annyira megnövelték a kivitelezés költségét, hogy a pályaszerkezet felújítására már nem futja. Pedig csak új aszfaltot akartak a lakók utcájukban.

Tovább olvasom