Végleg bezárt a Jászberényi Kórház büféje

Megosztás

Csak sajnálhatjuk, hogy még egy kórházi büfénél is ennyire kijön az országos tendencia, a kisvállalkozások haláltusájukat vívják hazánkban.

Jászberényi Kórház, 2024. Az épület ajtaján az a felirat olvasható, hogy az egészségügyi intézmény büféje 2023.12.29- én végleg bezárt. Az elmúlt években sajnos a kiskereskedelem óriási válságban van, a kormány pedig a NER-en kívül nemigen ad támogatást senkinek és semminek, így pedig képtelenség kigazdálkodni az életben maradást is.

A közösségi médiában is elterjedt már ez a hír, sokak szerint örülni kell, hogy egyáltalán a kórház nem zár be jelenleg. Vannak, akik abban bíznak, hogy hamarosan lesz másik üzemeltető és újra kinyithat a büfé, ugyanis ez a kórházban dolgozóknak és a betegeknek is rendkívül fontos volt.

Eddig legalább a hosszadalmas várakozás közben volt egy alternatíva, amíg a páciensek egy-egy vizsgálatra vártak. Most már ez is megszűnt, reméljük nem véglegesen. Akad olyan hozzászóló, aki egészen biztos benne, hogy kétségtelen, hogy lesz másik üzemeltető. Így legyen. Jászberény és egész környéke számára kiemelten fontos lenne.

Kapcsolódó cikkek