A szolnoki Gátőr utcaiak útfelújítást akartak, erre vízvezetékcserét kaptak

Megosztás

Nem ezt akarták, rosszabb lett, mint volt és nem tudnak semmit a folytatásról. Csak ez a problémájuk a szolnoki Gátőr utcai lakóknak.

Nagy öröm volt a szolnoki Gátőr utcaiaknak, hogy felújítják végre rossz állapotú utcájukat. Aztán jött valakinek az ötlete, hogy hát előtte azért mégiscsak fel kellene újítani a vízvezetéket.

Kicserélték.

Ahogy ez a közelmúltban megtörtént, a munkások levonultak a területről. A lakók a fejükhöz kaptak, hogy hát akkor mi lesz az eredeti tervvel, az útfelújítással? Erről azonban senki sem tud.

Mint a lakók elmondták, az út rosszabb lett, mint volt. Örülnek a vezetékcserének, de ők eredetileg útfelújításban gondolkodtak. Azt is elmondták, hiába is kérdeztek bárkit, nem tudott választ adni.

Mi is megpróbálkoztunk a városházánál. Azt kérdeztük, hogy:

“Információink szerint végeztek a Gátőr utcában a vízvezeték cseréjével. A lakók azt kérdezik, hogy ezzel befejeződött-e a beruházás vagy várható-e, hogy az utat is felújítják? A beruházás tudomásuk szerint eredetileg úgy indult, hogy ott a lakók kérésére végre felújítják az utat. Erre kaptak egy új vízvezetéket, de az út állapota ennek a fejlesztésnek köszönhetően szerintük még rosszabb lett. Várhatják-e a lakók, hogy ezek után felújítják a Gátőr utca burkolatát és az mikorra várható?”

Tippeljenek, hogy szerkesztőségünk kapott-e választ.

Ez a feladat kipipálva, más kérdés, hogy nem ez volt az eredeti terv

Kapcsolódó cikkek