Éles váltás – az NBI-ből a harmadosztályú Karcagnál folytatja a spanyol labdarúgó

Több sportmédium is úgy értesült, hogy az NBI-ből kieső Kisvárda csapatkapitánya, a 35 éves Lucas a magyar harmadosztályban folytatja a pályafutását, méghozzá Karcagon. A harmadosztály Észak-Keleti csoportjában szereplő csapat mellett a DVSC akadémiáján fogja elkezdeni az edzősködést.

Tovább olvasom

Hősként ünnepelték a kupagyőztes Paks jászberényi születésű kapusát

Ismét hosszabbítás után dőlt el a Magyar Kupa döntője: a csak magyar játékosokat felvonultató Paks egy hajtós meccsen használta ki a bajnok Ferencváros gyengeségeit, 2-0-ra nyertek Papp és Haraszti góljával. A Tolna megyei csapat sikeréhez nemcsak szükséges, egyenesen elengedhetetlen volt a jászberényi születésű Szappanos Péter remek teljesítménye, aki még büntetős is hárított a Puskás Arénában.

Tovább olvasom

Remekül kezdte a tavaszi szezont a Szolnoki MÁV

Február végén, közvetlenül a tavaszi szezon kezdése előtt írtunk róla, hogy jó felkészülést zárt az NB3-as Szolnoki MÁV csapata, annak ellenére, hogy a másodosztályba kerülés réme az 52 pontos Békéscsaba kiváló szereplése miatt már nem fenyegeti. A tavaszi szezon első két mérkőzést két győzelemmel, 7-1-es gólkülönbséggel zárták.

Tovább olvasom

Tiszakécskén vállalt munkát a Szolnoki MÁV egykori edzője

Kis Károly neve ismerős lehet a szebb napokat is látott szolnoki futballdrukkereknek, ugyanis két alkalommal, először 2005 és 2007, majd 2012 és 2015 között volt a csapat edzője. Legutóbb az Ajkánál vállalt munkát három éven keresztül, most pedig a másodosztályban szereplő Tiszakécske csapatának vezetője lett.

Tovább olvasom

Több hónap kihagyás vár a DAC-ban a jászboldogházi kötődésű Csinger Márkra

A Jászberényben született, jászboldogházi kötődésű Csinger Márk alig húszéves, mégis sok más tehetséges fiatal mellett az U21-es korosztály egyik nagy reménysége. Jelenleg a szlovák első osztályban, a Dunaszerdahely csapatában futballozik, azonban nem túl jó hírek érkeztek felőle: hosszú kihagyás vár rá egy sérülés miatt.

Tovább olvasom

Détári Lajos világválogatott futballista Szolnokon mesélt karrierjéről és Szoboszlai Dominikról

Az apropót az Old boys öregfiúk-válogatott múlt szombati szolnoki fellépése adta: a Tiszaligeti stadionban, az Újpesti Dózsa egykori játékosának, Törőcsik „Törő” Andrásnak az emlékére gyűltek össze régi barátok és csapattársak, köztük a Honvéd-legenda Détári Lajos.

Tovább olvasom

A jászsági születésű Csinger Márk hatalmas védésével nyert a Dunaszerdahely

Három góllal vezetett a vasárnap esti bajnoki meccsén a Dunaszerdahely futballcsapata, de az utolsó tíz percben a Zólyombrézó kétszer is szépíteni tudott, így beállítva a 3-2-es végeredményt. Megyénknek komoly érintettsége van, hiszen végigjátszotta a mérkőzést a jászsági születésű Csinger Márk.

Tovább olvasom