Javában tart a felkészülés a Szolnoki MÁV csapatánál

Az NBIII Délkeleti csoportjában az előző idényben ötödik helyen, 49 ponttal végző Szolnok június közepén megkezdte felkészülését a következő szezonra, sőt, már barátságos mérkőzést is játszott. Összesen három hét pihenő állt a játékosok és a szakmai stáb rendelkezésére, most pedig már gőzerővel megy a felkészülés.

Tovább olvasom

Távozott NBII-es csapatától a szolnoki születésű Csábi József

Egy Szolnokon jól ismert név került a hazai sportsajtó középpontjába – Csábi József néhány nappal ezelőtt távozott a labdarúgó NB II tizedik helyén végző Kazincbarcika vezetőedzői posztjáról. Csábi korábban két alkalommal is vezette a megyeszékhely futballcsapatát, sőt, sportigazgató is volt.

Tovább olvasom

Remekül kezdte a tavaszi szezont a Szolnoki MÁV

Február végén, közvetlenül a tavaszi szezon kezdése előtt írtunk róla, hogy jó felkészülést zárt az NB3-as Szolnoki MÁV csapata, annak ellenére, hogy a másodosztályba kerülés réme az 52 pontos Békéscsaba kiváló szereplése miatt már nem fenyegeti. A tavaszi szezon első két mérkőzést két győzelemmel, 7-1-es gólkülönbséggel zárták.

Tovább olvasom

Tiszakécskén vállalt munkát a Szolnoki MÁV egykori edzője

Kis Károly neve ismerős lehet a szebb napokat is látott szolnoki futballdrukkereknek, ugyanis két alkalommal, először 2005 és 2007, majd 2012 és 2015 között volt a csapat edzője. Legutóbb az Ajkánál vállalt munkát három éven keresztül, most pedig a másodosztályban szereplő Tiszakécske csapatának vezetője lett.

Tovább olvasom

Lemigránsozták és hamászos robbantósnak nevezték a csornai szurkolók a Jászberény és a Szolnok volt labdarúgóját

A szurkolók rasszista bekiabálásai miatt lecseréltette magát Remili Mohamed, a harmadosztályú Kelen SC futballistája a Csorna elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen. A korábbi NB I.-es futballistát, az Újpest és a Vasas volt játékosát lemigránsozták és „hamászos robbantósnak” is nevezték a lelátóról – írta a Csakfoci.hu. „Húsz éve cipelem a hátamon ezt a terhet, amíg fiatal voltam, nem foglalkoztam vele, de az NB I.-ben nem is volt jellemző, hogy a bőrszínem miatt bántottak volna. Persze, néha előfordult akkor is, de a nagy tét, a sok néző miatt nem foglalkoztam vele. 38 évesen,…

Tovább olvasom

Ömlik a pénz a sportba Szolnokon – 280 millió forintot kap az utánpótlás-nevelés

Nem volt szűkmarkú Szolnok képviselő testülete legutóbbi ülésén, amikor sok más mellett egy majdnem 300 millió forintos támogatásról döntöttek.150, 40, és 90 millió: ilyen arányban oszlik meg az önkormányzat által nyújtott segítség három sportág, a kosárlabda, a vízilabda és a futball között.

Tovább olvasom