A szolnoki közlekedés rossz? Nézzük meg ezt a BMW-st, ahogy a gyorsforgalmi út belső sávjában hosszasan tolat – videó

Megosztás

Elképesztő felelőtlenségével közvetlenül balesetveszélyes helyzetet idézett elő a fehér BMW-s és óriási szerencse, hogy mindenki észnél volt és el tudta kerülni őt. Bárkinek magyarázni kell, akinek jogosítványa van, hogy autóúton és autópályán szigorúan tilos tolatni, a belső sávban pedig végképp életveszélyes.

A Magyar Közút tette közzé az ijesztő képsorokat az interneten. A szolnoki közlekedés köztudottan nem éppen színvonalas, de ezt a BMW-st nehéz lett volna a héten felülmúlni.

“Azt hiszed rosszul látsz? Nem, TÉNYLEG az M0 belső sávjában kezdett el tolatni. Van az úgy, hogy az ember benéz egy kihajtót, túlszalad rajta. Na de akkor sem csinálsz ekkora őrültséget, hogy elkezdesz visszatolatni az M0-s belső sávjában. Kész csoda, hogy nem lett baleset.

Az ilyen felvételek alapján elmondható: nem az a durva, hogy mennyi baleset van, hanem, hogy “csak” ennyi történik az utakon. Ha eltévesztenétek egy kihajtót, ne tolassatok, ne forgolódjatok a pályán, menjetek tovább, nem kell sokat menni a következő kihajtóig, ott pedig lesz lehetőséged biztonságosan újratervezni” – írta a Magyar Közút.

Tényleg nagy szerencse, hogy ebből nem lett tömegbaleset.

Kapcsolódó cikkek