Nemes gesztus – hátrányos helyzetű fiatalok kapnak ajándék hajvágást Kunszentmártonban

Megosztás

A kunszentmártoni polgármester, Wenner-Várkonyi Attila osztotta meg, hogy egy milyen szép gesztusban való közreműködésre kérték fel őt és Szarka László önkormányzati képviselőt. Két helyben dolgozó barber találta ki, hogy nehéz sorsú fiúk számára „pünkösdi ajándék hajvágást” kínálnak.

A két barber, Kardos Gergő és Jakab János Csaba összesen 30, hátrányos helyzetű fiatal fiúnak segít abban, hogy a mindennapi általános nehézségek mellett legalább a menő frizura biztosított legyen.

„Várjuk azon hátrányos helyzetű szülők jelentkezését, ahol a fiúgyermek nem haladja meg a 14 éves életkort, és a hajvágás jelentős anyagi terhet jelent” – írták.

A bejegyzés megjelenése után nem sokkal rengeteg helyi lakos elismerően nyilatkozott a nagylelkű felajánlásról, többen úgy fogalmaztak, le a kalappal a srácok előtt és több ilyen jó ember kellene a világba.

A jótékonysági hajvágásra május 19-én, vasárnap kerül sor a Szabó Gyula Művelődési Központ hátsó épületében Kunszentmárton településen, délelőtt 10 és délután 16 óra között.

Kép: Wenner-Várkonyi Attila

Kapcsolódó cikkek